Team Tallberg: Emma ja Arven hyppäsivät voittoon Sveitsissä

8.10.2015

Esteratsastaja Emma Tallberg kilpaili Sveitsissä kansallisissa kilpailuissa 2.10.2015. Emmalla oli kilpailuissa mukanaan molemmat hevosensa, joista Arven hyppäsi 125 cm -tasolla ja Dolce Vita Crosby päivän pääluokassa (135 cm).

Emman päivä Baselissa sujui erinomaisesti. Arven aloitti päivän nopealla ja virheettömällä suorituksella 125 cm -luokassa, ja ratsukon nopea aika riitti luokan voittoon 59 lähtijän joukossa.

Dolce Vita Crosby hyppäsi oman 135 cm -luokkansa perusradan virheettömästi, mutta saaden uusintaradalta yhden pudotuksen. Tämä neljä virhepistettä tiputti ratsukon luokan kärjestä, mutta 11. tila 50 lähtijän joukossa toi Emmalle ja Dolcelle sijoituksen.
Baselin kilpailut jäivät näin talvea kohden mentäessä kauden viimeisiksi ulkokilpailuiksi, ja ensi viikonloppuna Emma ja hevoset kilpailevat jo sisätiloissa hallikilpailuissa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä