Mandatum Life Kehittämö

Mandatum Life haluaa olla asiakkailleen luotettava varojen hoitaja ja taloudellisten riskien turvaaja. Kehitämme palvelujamme asiakkaita kuuntelemalla. Mandatum Life Kehittämö on asiakasyhteisö, jonka kautta kutsumme asiakkaita osallistumaan ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden vakuutus- ja sijoituspalveluita.

Liity jäseneksi Mandatum Life Kehittämöön

Ilmoittautuminen Mandatum Life Kehittämöön on nyt auki. Mandatum Life Kehittämön jäseneksi voivat liittyä vain täysi-ikäiset. Loppuvuoden 2020 aikana yhteisön jäseniksi liittyneiden kesken arvotaan Suunto-urheilukello (arvo n. 200 €) 8.1.2021. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Liity Mandatum Life Kehittämöön

Yhteisön jäseniksi hyväksytyille ilmoitetaan jäsenyydestä henkilökohtaisesti sähköpostilla, jossa on tarkemmat ohjeet asiakasyhteisön sivulle kirjautumiseen.

Mandatum Life Kehittämön toiminta

Mandatum Lifen Kehittämön jäsenenä olet mukana antamassa kehitysehdotuksia ja tärkeää palautetta uusien palveluiden suunnittelussa ja olemassa olevien palvelujen kehittämisessä.

Yhteisön jäsenenä saat kutsuja kyselyihin ja tutkimuksiin, jotka toteutetaan sähköisesti tai henkilöhaastatteluina. Sähköiset kyselyt toteutetaan erillisellä yhteisön käyttöön suunnitellulla työkalulla, johon jäsenet saavat käyttäjätunnuksen.

Kyselyitä ja tutkimuksia toteutetaan säännöllisesti, ja osallistumiskutsut lähetetään jäsenille sähköpostitse. Yhteisön toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja voit vastata kyselyihin oman aikataulusi mukaan.

Joidenkin kyselyiden tai tutkimusten kohdalla osallistujien kesken voidaan jakaa tai arpoa palkintoja. Palkinnoista ilmoitetaan erikseen kyselyiden yhteydessä. Palkinnon voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Asiakasyhteisön ehdot

Asiakasyhteisön jäsenten vastaukset ja kommentit käsitellään luottamuksellisesti eikä jäsenten yhteystietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Yhteisön jäsenyyden ehdoista on kerrottu tarkemmin Mandatum Life Kehittämön käyttöehdoissa. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan yksityiskohtaisemmin Mandatum Lifen tietosuojakäytännössä.

Yhteystiedot

Voit lähettää kaikki Mandatum Life Kehittämöön liittyvät kysymykset sähköpostilla osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi

Eroaminen Mandatum Life Kehittämöstä

Osallistuminen Mandatum Life Kehittämön toimintaan on vapaaehtoista. Yhteisön jäsen voi koska tahansa perua jäsenyytensä yhteisössä poistamalla jäsenyys Yhteisö-työkalun Profiili-välilehdellä tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen asiakasyhteiso@mandatumlife.fi