Mandatum & World Cup Levi

Mandatum & World Cup Levi

Kannusta Suomen alppimaajoukkuetta Mandatumin mukana Levin World Cupissa ja voita Levin kausikortti!

Kausikortin arvontaan voit osallistua 9.-23.11.2022, ja arvonta suoritetaan 24.11.2021. World Cup Levi on osa alppihiihdon maailmancupia. 19.-20.11.2022  Levillä avataan naisten pujottelun maailmancup.

Arvonnan säännöt ja ohjeet

Suomen maajoukkuelaskijat Nella Korpio ja Rosa Pohjolainen ovat tavattavissa Levillä Mandatumin teltalla molempina kilpailupäivinä ennen toista kierrosta klo 13.30–13.45. Teltassa on tarjolla myös kilpailijoiden nimikirjoituksia ja kuumaa glögiä.

Tutustu sijoittamisen palveluihin:

Digitaalinen varainhoito

Digitaalisella varainhoidon palvelulla teet kuukausisijoittamisesta vaivatonta ja pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin.

Tutustu palveluun

Mandatum Trader

Trader tarjoaa itsenäiselle sijoittajalle poikkeuksellisen laajan sijoituskohdevalikoiman ja jopa 37 markkinaa. Traderin tarjoaa Saxo Bank A/S.

Siirry Traderiin

Sijoittamisen palvelut

Arvonnan säännöt ja ohjeet:

Arvontaan voi osallistua tälle sivulle linkitetyn arvontalomakkeen kautta ja Levillä Mandatumin World Cupin pisteellä 9.-23.11.2022. Arvonta suoritetaan 24.11.2022. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan tietoja ei julkaista. Arvontapalkintona on yksi kausilippu Leville. Mikäli voittajalla on jo kausilippu, voidaan arvontapalkinto siirtää seuraavalle kaudelle. Mandatum pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä.