Palkitsemisen webinaarit ja podcastit

Palkitsemisen webinaarit ja podcastit

Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkkapolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan. Tältä sivulta löydät kootusti palkitsemisen webinaarimme ja podcastimme.

Tunnista, valmenna ja palkitse osaajasi -webinaari

Accountor ja Mandatum järjesti yhteiswebinaarin, josta saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Miten varmistetaan organisaation kilpailukykyisyys? Miten osaajat tunnistetaan ja millä keinoin osaamista johdetaan? Entä miten rakennetaan valmentava kulttuuri?

Saat myös konkreettisia esimerkkejä palkitsemisen välineistä ja ideoita niiden hyödyntämiseen muutoksen ja kasvun saavuttamiseksi.

Millainen palkitseminen kannattaa? Kysyimme suomalaisilta työntekijöiltä ja työnantajilta.

Suomalaisista työntekijöistä hieman yli puolet kokee, että käytetyt palkitsemisjärjestelmät motivoivat. Mitkä tekijät vaikuttavat motivaation syntymiseen ja mitä yrityksissä pitäisi tehdä, jotta palkitsemisen vaikuttavuutta voitaisiin parantaa?

Mandatum Life tutki työntekijöiden ja työnantajien kokemuksia palkitsemisesta. Tutkimukseen haastateltiin 1 000 suomalaista työntekijää ja 300 yrityspäättäjää. Alla olevasta webinaarista saat vastaukset kysymyksiin ja kuulet vuoden 2022 palkkiotutkimuksen tulokset.

Palkkiorahasto

Palkkiorahasto on tehokas väline työntekijöille maksettavien palkkioiden hallinnointiin, maksamiseen ja sijoittamiseen. Juridiselta muodoltaan Palkkiorahasto on henkilöstörahasto.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.
  2. Kartoitamme tarpeesi

    Tapaamisessa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja henkilöstön palkitsemiseen liittyvät tarpeet.
  3. Saat meiltä tarjouksen

    Saat meiltä yrityksesi tarpeisiin sopivan suunnitelman henkilöstön palkitsemisen kokonaisuuden tai tietyn palkitsemisjärjestelmän kehittämisestä organisaatiossasi.