Vakuuttamisen webinaarit

Vakuuttamisen webinaarit

Henkilövakuutuksillamme sinä ja läheisesi saatte taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Autamme sinua varautumaan taloudellisesti ikävien tilanteiden varalta. Hyvää tuuria voi toivoa, mutta ei tilata. Oletko vakuuttanut kaikista tärkeimmän?

Varaudu vastoinkäymisiin -webinaari

Monet meistä kohtaavat merkittäviä vastoinkäymisiä elämänsä aikana – jos emme henkilökohtaisesti, ainakin joku lähellämme. Miten ihmismieli reagoi vastoinkäymisiin? Miten voi vakauttaa elämän epävarmuutta ja vahvistaa toivoa? Elämän riskejä ei voi poistaa, mutta niihin voi varautua vakuuttamalla. 

Webinaarissa Mandatumin asiantuntijat Lasse Alvesalo ja Tuomas Simonen kertovat elämän riskeihin varautumisesta esimerkein. Kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio on mukana keskustelussa ja tarjoaa kuulijoille ajatuksia, mistä ammentaa turvaa ja toivoa vaikeina aikoina.

RISKEISTÄ VARAUTUMISEEN – WEBINAARI

Elämä on täynnä riskejä, osan kanssa pitää vain elää, isoon osaan voi onneksi varautua. Webinaarissa saat vastauksia siihen miten riskeihin voi varautua vakuuttamisen avulla. Lisäksi keskustellaan millaisia taloudellisia vaikutuksia ikävillä asioilla on.