Digitaalisessa varainhoidossa 1 % starttibonus ensimmäisen 12 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti. Hyödynnä veronmaksajien jäsenetu >>

Veronmaksajien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Veronmaksajien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Löydät tältä sivulta Veronmaksajien jäsenille suunnatut sijoittamisen edut, jotka koskevat sijoittamisen aloittaville suunnattua digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua.

Sijoittamisen alkuun digitaalisella varainhoidolla  

green-week-kuvatesti.jpg

Veronmaksajien jäsenetu: etuna maksetaan 1 % starttibonus ensimmäisen 12 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti.

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella. Pystyt mobiilisti seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Voit automatisoida kuukausisijoituksesi, ja tehdä lisäsijoituksia nopeasti ja maksutta. Sopimuksen vuotuinen hoitopalkkio on 0,5 %. Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. Sijoituskohteiden vuotuiset kokonaiskulut ovat 0,94–1,89 %.

Aloita tekemällä itsellesi sijoitussuunnitelma


Sijoittamisen voit aloittaa vaivattomasti jo 10 minuutissa. Digitaalinen varainhoitaja Arvo ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Käymällä keskustelun Arvon kanssa saat siis laskelman siitä, minkälaista tuottoa pitkäaikainen kuukausisijoittaminen voisi kohdallasi tarkoittaa. Laskelman tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. 

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

Veronmaksajien jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelun valikoimassa on yli 40 000 sijoitusinstrumenttia jopa 37 eri markkinalla. Traderiin voit avata arvo-osuustilin lisäksi myös osakesäästötilin. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu