Etu sijoittamisen palveluista Veronmaksajien jäsenille. 

Veronmaksajien jäsenenä saat etuja Mandatum Lifen sekä Traderin sijoittamisen palveluista. Edut koskevat Trader-osakesäästötiliä, Trader-kaupankäyntisovellusta ja Vaurastumisen palvelua. Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa maailmanlaajuisesti Trader-kaupankäyntipalvelussa. Traderiin saat avattua myös osakesäästötilin. Vaurastumisen palvelussa rahojasi hoitavat Mandatum Lifen ammattilaiset. 

Edut koskevat myös jäsenen kanssa samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä ja ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Trader-palvelussa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa ja avajaistarjouksena pääset maaliskuun 2020 loppuun asti Best-hintaluokkaan.

Saat vaurastumisen palvelusta starttibonusta 1% 50.000 euroon asti.

Trader-osakesäästötili

Osakesäästötili on kaikille tarkoitettu uusi osakesäästämisen ja -sijoittamisen väline, jonka sijoittajat voivat ottaa käyttöön 1.1.2020 alkaen. Osakesäästötilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Trader-osakesäästötilillä käytössäsi on:

 • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Trader-osakesäästötilillä voit helposti hajauttaa sijoituksia 36 eri markkinalle.
 • Hinnoittelu. Veronmaksajien jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
 • Jopa 500 euroa bonusta 2000 ensimmäiselle helmi-maaliskuun aikana Trader-osakesäästötilin avaavalle. Lue lisää bonuksesta.
 • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
 • Kaksi sovellusta yhdellä tilillä.
 • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Avaa Trader-osakesäästötili.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita ja pääsyn maailmanlaajuisille markkinoille. Sijoituskohteita löydät yli 35 000. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Avaa Trader-kaupankäyntitili.

Vaurastumisen Palvelu Mandatum Lifella 

Vaurastuminen ei ole sattumaa, kun siihen on hyvät välineet. Kun kerrot tarpeesi, tarjoamme niihin sopivan sijoittamisen suunnitelman. Rahasi sijoitetaan suunnitelmaasi sopivimman riskitason mukaisesti, jonka sinä hyväksyt. Käytössäsi on myös mobiilipalvelu, joka tukee sijoittamisesi tavoitteellisuutta, selkeyttä ja vaivattomuutta.

vaurastumisen-palvelu-mobiili.PNG

 • Pienempi kuukausisijoitus tai isompi kertasumma. Liikkeelle pääsee jo 100 euron kuukausisijoituksella tai 2000 euron kertasijoituksella.
 • Seuraa tavoitteesi kehitystä ja hyödynnä neuvot sen saavuttamiseksi. Voit seurata sijoitustesi kehittymistä ML Rahat -mobiilisovelluksessa.
 • Rahat joustavasti käytössäsi. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita. 
 • Mandatum Life hallinnoi ja hoitaa sijoituksiasi. Uskomme kärsivälliseen ja pitkäjänteiseen sijoittamiseen ja siksi hyödynnämme sijoitussalkuissamme kaikkia omaisuuslajeja.
 • Ei piilokuluja. 

Tee itsellesi sijoitussuunnitelma