Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakavan sairauden turvasta saat jopa 100 000 € kertakorvauksen.

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakavan sairauden turvasta saat jopa 100 000 € kertakorvauksen.

Haluan ostaa turvan
Laaja kattavuus

Turva kattaa seuraavat sairaudet: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.

Kertakorvaus

Veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.

Käytä kuten haluat

Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen tai lainan maksamiseen, arjen juokseviin kuluihin.


Mikä vakavan sairauden turva on?
  • Veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.

  • Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.
  • Turva on osa Mandatumin Optimi-vakuutusta. Voit valita Optimiin haluamasi turvat, kuten vakavan sairauden turvan, työkyvyttömyysturvan tai kuolemantapausturvan (henkivakuutus). Turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään, kun täytät 65 vuotta. Esite - Tuoteseloste - Ehdot - Hinnasto

  • Vakavan sairauden turva ei ole hoitokuluvakuutus, jossa korvauksen saa hoidosta aiheutuneita kuluja vastaan.

  • Vakavan sairauden turva korvaa sairastumisen, mutta se ei ole henkivakuutus. Sinulla voi olla molemmat. Henkivakuutus tuo turvaa pahimman varalta läheisillesi ja vakavan sairauden turvassa korvaus maksetaan yleensä vakuutuksenottajalle, joka on sairastunut.
 
* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Optimi-henkilövakuutus

Vakavan sairauden turva on osa Mandatumin Optimi-vakuutusta. Voit valita Optimiin haluamasi turvat, kuten vakavan sairauden turvan, työkyvyttömyysturvan tai kuolemantapausturvan (henkivakuutus). Turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään, kun täytät 65 vuotta.

Lue vakuutuksesta
Lapset ja suuri asuntolaina lisäävät turvan tarvetta

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi on iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Lue lisää
Vakuuttamalla itsesi autat myös muita

Lahjoitamme Tukikummeille jokaisesta uudesta henkilövakuutuksesta. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta.

Lue lisää

Oletko jo asiakas?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelussa. Siellä voit myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun                   Ohjeet korvauksen hakemiseen