Trainee 2023

Vauhdita urasi arvonnousua ja sijoita itsesi Mandatumiin.

Verkostoidu kanssamme

Trainee 2023

Vauhdita urasi arvonnousua ja sijoita itsesi Mandatumiin.

Verkostoidu kanssamme

Trainee-haku on auki.
Hae tehtäviin 5.2.2023 mennessä.

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä? Haemme nyt Traineeta ja Summer Traineeta eri tehtäviin. Voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Positiivinen asenteesi, hyvät vuorovaikutustaitosi sekä halu oppia ja kehittyä antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen.

Työpaikkana Mandatum on nopealiikkeinen ja innovatiivinen. Tuomme markkinoille uusia digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia palveluita yli yksikkörajojen, tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. 

Mandatum on lähes 700 työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena. Työ Mandatumissa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita rahan ja hengen ammattilaisia.

Tutustu meihin työnantajana »
Lue Mandatumin visiosta, strategiasta ja arvoista »

Hae traineeksi

Tutustu Mandatumlaisiin

Järjestelmäkehittäjänä finanssialan muutoksen ytimessä

Antti Hyvönen, Senior Development Manager

Tutustu Anttiin
HR-työ on parhaimmillaan oikeudenmukaisuuden toteuttamista

Ida Saarilahti, HR Partner

Tutustu Idaan
Jos ovi sulkeutuu, mene ikkunasta

Tuomas Simonen, Johtaja, henkilöasiakas- ja digimyynti

Tutustu Tuomakseen
Finanssiala yllätti positiivisesti

Anna-Maija Kauppi, Senior Data Engineer

Tutustu Anna-Maijaan
Asiakaslähtöinen varainhoitaja

Tea-Tuulia Roos, varainhoitaja

Tutustu Tea-Tuuliaan
Tekoälykkään rahaston salkunhoitaja

Ville Rantanen, salkunhoitaja

Tutustu Villeen
Harjoittelijasta valmentajaksi

Eetu Lumppio, Asiakasneuvoja ja palveluvalmentaja

Tutustu Eetuun


Millaista osaajaa haemme?
  • Meillä pärjäät positiivisella ja määrätietoisella asenteella. Toimimme vahvasti arvojemme pohjalta, joten arvojemme jakaminen auttaa sinua onnistumaan. Tutustu arvoihimme tarkemmin tästä.
  • Olet yrittäjähenkinen osaaja ja valmis pistämään itsesi likoon. Takaamme, että pääset vaikuttamaan ja kokemaan onnistumisia kanssamme.
  • Suhtaudut intohimoisesti työhösi ja pyrit parantamaan asiakkaidemme elämää joka päivä.MIKSI MANDATUM?
  • Mandatum on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdentenätoista vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2020 ja 2021 Mandatum valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi GPTW-instituutin suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • Mandatum on lähes 700 työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.
  • Tarjoamme mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittämään ja hyödyntämään osaamistasi osana ammattitaitoista työyhteisöä.
  • Pääset työskentelemään moderneissa ja uusituissa työtiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä meillä on joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.
  • Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten, lounasedun, työmatkaedun, liikunta- ja kulttuuriedun Epassissa, sekä aamiaisen, joogaa ja kuntosalin toimistolla.