Trainee 2022

Oletko tulevaisuuden mandatumlainen?

Trainee 2022

Oletko tulevaisuuden mandatumlainen?

Trainee-haku on auki.
Hae tehtäviin 23.1.2022 mennessä.

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä? Haemme nyt Traineeta ja Summer Traineeta eri tehtäviin. Voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Positiivinen asenteesi, hyvät vuorovaikutustaitosi sekä halu oppia ja kehittyä antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen.

Työpaikkana Mandatum on nopealiikkeinen ja innovatiivinen. Tuomme markkinoille uusia digitaalisia ratkaisuja ja kehitämme olemassa olevia palveluita yli yksikkörajojen, tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. 

Sinulle tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2020 ja 2021. Pääset osaksi positiivista, motivoitunutta ja ammattimaista työyhteisöä sekä työskentelemään uusituissa tiloissamme Helsingin Bulevardilla.

Tutustu meihin työnantajana »
Lue Mandatumin visiosta, strategiasta ja arvoista »

Hae traineeksi


Millaista osaajaa haemme?
  • Meillä pärjäät positiivisella ja määrätietoisella asenteella. Toimimme vahvasti arvojemme pohjalta, joten arvojemme jakaminen auttaa sinua onnistumaan.
  • Olet yrittäjähenkinen osaaja ja valmis pistämään itsesi likoon. Takaamme, että pääset vaikuttamaan ja kokemaan onnistumisia kanssamme.
  • Suhtaudut intohimoisesti työhösi ja pyrit parantamaan asiakkaidemme elämää joka päivä.

Tutustu mandatumlaisiin

Ville-rantanen-square.jpg

Ville Rantanen - Tekoälykkään rahaston hoitaja

eetu.lumppio.jpg

Eetu Lumppio - Harjoittelijasta valmentajaksi

tea-tuulia.roos1.jpg

Tea-Tuulia Roos - Asiakaslähtöinen sijoitusasiantuntijaSUOMEN PARAS TYÖPAIKKA
  • Mandatum on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdentenätoista vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2020 ja 2021 Mandatum valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi GPTW-instituutin suurten yritysten sarjassa.
  • Mandatum on lähes 600 työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.