Tehyn jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Tehyn jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

1% starttibonus digitaalisesta varainhoidosta Plus-hintaluokka Trader-kaupankäyntipalvelussa

Löydät tältä sivulta Tehyn jäsenille suunnatut sijoittamisen edut, jotka koskevat sijoittamisen aloittaville suunnattua digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua.

Sijoittamisen alkuun digitaalisella varainhoidolla

green-week-kuvatesti.jpg

Tehyn jäsenetu: etuna maksetaan 1% starttibonus ensimmäisen 12 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti.

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatum Lifen käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 100 euron kuukausisijoituksella tai 2000 euron kertasijoituksella. Pystyt mobiilisti seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita. Tee itsellesi sijoitussuunnitelma ja ehdotamme sinulle sopivaa sijoituskoria. 

Tee sijoitussuunnitelma ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

Tehyn jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelun valikoimassa on yli 40 000 sijoitusinstrumenttia jopa 37 eri markkinalla. Traderiin voit avata arvo-osuustilin lisäksi myös osakesäästötilin. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu