Raha & hyvinvointi

Tee helmikuusta taloudellisen hyvinvoinnin kuukausi ja hyödynnä kampanjaedut nyt

Raha & hyvinvointi

Tee helmikuusta taloudellisen hyvinvoinnin kuukausi ja hyödynnä kampanjaedut nyt

Laske suunnitelma Ota yhteyttä

Olisiko tänä keväänä aika panostaa hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti? Taloudellinen hyvinvointi mahdollistaa tavoitteiden saavuttamisen ja vastoinkäymisiin varautumisen.

Hyödynnä nyt vaikuttavat kampanjaedut sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista

Säännöllistä sijoittamista vaivatta

Jos toivot sijoittamiselta vaivattomuutta ja ammattimaista hajautusta, valitse digitaalinen varainhoito. Kun sijoitat 14.-28.2. välisenä aikana, saat etuna 1 % tuottobonuksen sijoitetulle pääomallesi aina 25 000 euroon saakka.

Tee suunnitelma
Turvaa vakavan sairauden varalta

Elämässä ei kaikki mene suunnitellusti. Jos vakava sairaus sattuu kohdalle, vakavan sairauden turvasta saatava korvaus auttaa selviämään taloudellisesti vaikeasta tilanteesta. Ostamalla turvan 14.2.-31.3. välillä, saat etuna 10% korotuksen turvasummaasi.

Osta turva
Haluatko sijoittaa itsenäisesti?

Haluatko poimia itse sijoituskohteet salkkuusi ja käydä aktiivisesti kauppaa? Trader on arvostettu kaupankäyntipalvelu, jonka ominaisuudet soveltuvat jopa ammattitreidaajien tarpeisiin. Sijoita Traderissa esimerkiksi hyvinvointiin poimimalla salkkuusi terveysalan yhtiöitä.

Sijoita itsenäisesti
Voita valmennus

Sijoita digitaalisessa varainhoidossa, avaa Trader-asiakkuus, osta vakavan sairauden turva tai osallistu Mandatumin hyvinvointi-webinaariin 14.-28.2. välillä, ja olet mukana Hintsa Performancen yksilövalmennuksen arvonnassa.

Tutustu arvonnan sääntöihin

Voita kattava yksilövalmennus

Hyödynnä edut sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista 28.2. mennessä, ja voit voittaa Hintsa Performancen laadukkaan yksilövalmennuksen.

Tutustu sääntöihin