Löydä sinulle sopivin sijoittamisen ratkaisu

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut.

Löydä sinulle sopivin sijoittamisen ratkaisu

Mandatum tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut.

Tutustu vaihtoehtoihin

Palveluissamme pääset hyödyntämään kanssasijoittamisen voimaa ja sijoitat mukanamme laadukkaisiin, uniikkeihin kohteisiin.

Kuukausisijoittaminen

Hyödy ajallisesta hajautuksella automatisoimalla kuukausisijoituksesi. Palvelussa sijoitat vaivattomasti valmiiksi hajautettuun salkkuun, jota Mandatumin ammattilaiset hoitavat. Laske sijoitustesi mahdollinen kasvu täältä >>

Itsenäinen sijoittaminen

Sijoita itsenäisesti arvo-osuustilillä tai hyödynnä osakesäästötili. Traderista löydät laajimmat markkinat ja sijoituskohdevalikoiman. Valitse yksinkertainen TraderONE tai edistyneempi TraderGO -alusta.

Sijoitusasiantuntijapalvelut

Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme, tai jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Ota yhteyttä >>

Mandatum sijoittajana

Kanssasijoittaminen
Sijoitamme kanssasijoitusmallilla, eli tarjoamme asiakkaillemme usein samoja, ainutlaatuisia kohteita, joihin olemme itse sijoittamassa oman taseemme kautta. Avaamme asiakkaillemme ovia ja käymme niistä yhdessä eteenpäin.

Kärsivällisyys
Kärsivällisyys tarkoittaa meille itsenäistä, omaan analyysiin perustuvaa sijoitusprosessia. Emme nojaa sijoitusprosesseissamme vertailuindekseihin tai massojen mielipiteisiin, minkä ansiosta pystymme välttämään laumakäyttäytymisen sudenkuopat. Tilaisuuden tullen voimme kulkea myös vastavirtaan.

Ketteryys
Ketteryys on meille joustavuutta. Voimme odottaa oikeita sijoituskohteita pitkäänkin, mutta tilaisuuden tullen toimimme määrätietoisesti. Osaamisemme ja laajat verkostomme avaavat meille mahdollisuuksia, minkä ansiosta voimme valita opportunistisesti kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan omaisuuslajin, kumppanin ja sijoituskohteen. Samalla voimme huomioida joustavasti asiakkaidemme erityistarpeet.

Vastuullinen sijoittaminen
Vastuullinen sijoittaminen on oleellinen osa koko sijoitusprosessiamme. Uskomme, että vastuullisesti toimitiivin yhtiöihin sijoittaminen on pitkällä aikavälillä tuottavampaa. Se mikä on oikein, on myös tuottavaa.

Vaivaton ratkaisu

Valitse säännöllisen sijoittamisen palvelu, jonka voit aloittaa pienellä kerta-tai kuukausisijoituksella. Palvelun kautta saat ammattimaisen hajautuksen tarkoin valikoituihin kohteisiin. Aloittaminen vie 10 minuuttia.

Tutustu palveluun
Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Sijoita itsenäisesti arvo-osuus- tai osakesäästötilillä.

Tutustu Traderiin
Sijoita pienen ihmisen tulevaisuuteen

Mietitkö sinulle tärkeän lapsen tulevaisuutta? Lapselle säästämisen palvelu tarjoaa mahdollisuuden tukea lapsen tulevaisuutta kauaskantoisesti.

Tutustu palveluun
Varainhoito

Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä ja perustana on aina sinun tavoitteesi ja kokonaistilanteesi. Rakennamme sinulle parhaiten istuvan sijoitus- ja palvelukokonaisuuden.

Tutustu varainhoitoon

Miksi sijoittaa kanssamme?

Miksi sinä sijoitat?

Kysyimme neljältä erilaiselta suomalaiselta, miksi he sijoittavat. Vastaajien kiinnostus ja tieto sijoittamisesta vaihtelivat, mutta jokseenkin suomalaiseen tyyliin vastauksissa näkyi halu mahdollistaa huolettomampi tulevaisuus itselle tai läheisille.

Lue lisää