Riskipeliä

Tunnista riskit, joihin voit varautua: vakavan sairauden turva ja henkivakuutus auttavat selviämään taloudellisesti suurimmista vastoinkäymisistä

Riskipeliä

Tunnista riskit, joihin voit varautua: vakavan sairauden turva ja henkivakuutus auttavat selviämään taloudellisesti suurimmista vastoinkäymisistä

Laske vakuutuksesi hinta Osta vakuutus

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa, ja kuolema voi koskettaa jokaista. Kun arki pysähtyy, myös talous on kovilla. Vakuutukset auttavat selviämään vaikeina hetkinä.

Kenelle?

Vakavan sairauden turva myönnetään 20-64-vuotiaille ja henkivakuutusturva korkeintaan 89-vuotiaille. Turvat ovat erityisen hyödyllisiä, jos perheessä on alaikäisiä lapsia, lainaa tai takauksia.

Mitä vakavan sairauden turva kattaa?

Vakavan sairauden turva kattaa vakuutusehdoissa tarkemmin määritellyt sairaudet: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto. Katso tarkemmin korvattavien sairauksien määrittely sekä rajoitukset tuoteselosteesta ja vakuutusehdoista. Mikäli kyseessä on korvattava sairaus, verottoman kertakorvauksen saat lääkärin tekemän diagnoosin jälkeen, ja voit käyttää sen kuten haluat.

Mitä henkivakuutus kattaa?

Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää.

Suunnitelmallisuus mahdollistaa elämän tasapainon ja arjen huolettomuuden

Kun yrittäjä Sara Vanninen aloitti bloginsa yli 10 vuotta sitten, harva ajatteli, että sillä koskaan tekisi rahaa. Nyt Vannisen yritys on taas uuden edessä, kun perheeseen on tullut vauva.

Lue artikkeli

Kaikki pelottava ei ole todennäköistä

Tunnetko riskit? Suurimmat pelot eivät välttämättä ole todennäköisimpiä, kun taas arkisiin riskeihin ei muisteta varautua.

Kohtaanko karhun?

Viimeisen sadan vuoden aikana karhu on surmannut vain yhden ihmisen. Todennäköisyys kohdata karhu on myös hyvin pieni.

Iskeekö minuun salama?

Suomessa iskee salama vain muutamaan ihmiseen vuodessa ja heistä 70 % jää eloon.

Putoaako lentokone?

Todennäköisyys kuolemaan johtavaan lento-onnettomuuteen on noin 0,1 promillea eli yksi 9821:sta.

Pureeko kyy?

Suomessa kyyn puremia sattuu vuosittain noin 50–150, joten sen todennäköisyys kohdallasi on pieni.

*Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).