Etu sijoittamisen palveluista RIL:n jäsenille

Etu sijoittamisen palveluista RIL:n jäsenille

RIL:n jäsenenä saat etuja Mandatum Lifen sekä Traderin sijoittamisen palveluista. Edut koskevat Trader-osakesäästötiliä, Trader-kaupankäyntisovellusta ja Digitaalista varainhoitoa. Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa maailmanlaajuisesti Trader-kaupankäyntipalvelussa. Traderiin saat avattua myös osakesäästötilin. Digitaalisessa varainhoidossa rahojasi hoitavat Mandatum Lifen ammattilaiset. 

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyytesi keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-palvelussa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa.

Digitaalinen varainhoito

Saat digitaalisen varainhoidon palvelusta starttibonusta 1% 50.000 euroon asti.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Traderin valikoimassa on yli 35 000 sijoitusinstrumenttia 37 eri markkinalla, esimerkiksi listattuja osakkeita on yli 19 000. Trader -kaupankäyntipalveluun on mahdollista avata myös osakesäästötili.

RIL:n jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. RIL:n jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (minimi 6 euroa) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:ille sekä 0,07 % (minimi 8 euroa) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Saman alennetun hinnoittelun piiriin kuuluu Trader-arvo-osuustilin lisäksi myös osakesäästötili. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank tarjoaa vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Avaa Trader-kaupankäyntitili

Trader-osakesäästötili

Osakesäästötili on kaikille tarkoitettu uusi osakesäästämisen ja -sijoittamisen väline. Osakesäästötilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Trader-osakesäästötilillä käytössäsi on:

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Trader-osakesäästötilillä voit helposti hajauttaa sijoituksia 37 eri markkinalle.
  • Hinnoittelu. RIL:n jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Kolme sovellusta yhdellä tilillä.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Avaa Trader-osakesäästötili

Digitaalinen varainhoito Mandatum Lifella 

Digitaalinen varainhoito on palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoittamismallimme mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, asiakkaillemme räätälöidyt digitaaliset tapahtumat ja sisällöt – kaikki mobiilisti.

  • Pienempi kuukausisijoitus tai isompi kertasumma. Liikkeelle pääsee jo 100 euron kuukausisijoituksella tai 2000 euron kertasijoituksella.
  • Rahat joustavasti käytössäsi. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita. 

Tutustu ja tee itsellesi sijoitussuunnitelma digitaalisen varainhoitajan kanssa