Digitaalisessa varainhoidossa 1 % tuottobonus ensimmäisen 6 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti. Hyödynnä osakesäästäjien jäsenetu >>

Osakesäästäjien jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saat etuja sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat vaivatonta kuukausisijoittamisen palvelua – digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua. Lisäksi saat jäsenenä edun vakavan sairauden turvaan. 

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Osakesäästäjien jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saat etuja sijoittamisen ja vakuuttamisen palveluista. Edut koskevat vaivatonta kuukausisijoittamisen palvelua – digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua. Lisäksi saat jäsenenä edun vakavan sairauden turvaan. 

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Sijoita vaivattomasti digitaalisen varainhoidon avulla

digivh_mockup_vihreatausta.png

Säännöllinen säästäminen on keino kerryttää varallisuutta pitkäjänteisesti. Aloita kuukausisäästäminen ottamalla käyttöösi helppo digitaalinen varainhoito. 

 • Digitaalinen varainhoitaja auttaa löytämään tavoitteitasi vastaavan sijoitussalkun. 
 • Kokeneet asiantuntijat sijoittavat varojasi pitkäjänteisesti, myös kohteisiin, jotka ovat tyypillisesti vain ammattisijoittajien saatavilla. 
 • Seuraa varojesi kehitystä ja tee lisäsijoituksia Mandatum Rahat -mobiilisovelluksessa. 
 • Vaihda sijoituskohdetta palvelun sisällä verottomasti. 
 • Merkintä- ja lunastuspalkkiot ovat 0 €. 
 • Pääset alkuun jo 25 euron sijoituksella. 
 • Saat kuukausittain sähköpostiisi kiinnostavia sisältöjä sijoittamisen maailmasta. 

Osakesäästäjien jäsenetu: Saat kuuden kuukauden ajan 1 % tuottobonuksen kaikista digitaalisen varainhoidon palveluun tekemistäsi talletuksista, aina 50 000 euroon asti. Tuottobonus maksetaan sijoitusten yhteydessä ja se näkyy palvelussa tuottona.

Tutustu lisää ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

tradermockupwruusuke.png

Jos haluat sijoittaa itsenäisesti, ota käyttöösi Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelu. Käytössäsi on Saxo Bankin poikkeuksellisen laaja sijoituskohteiden valikoima, joka kattaa kymmeniä markkinoita ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita eri puolilla maailmaa. 

 • Ulottuvillasi on yli 40 000 sijoituskohdetta 37 eri markkinalla 
 • Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit 
 • Asiakkuuden avaamisessa ei ole kuluja, maksat vain kaupankäynnistä 
 • Hyödynnä tekniset työkalut ja analyytikoiden tuottamat tavoitehinnat ja suositukset 
 • Trader on osakesäästäjien Välittäjä 2021 -tutkimuksen ykkönen. Vertailun mukaan Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteen tyytyväisiä asiakkaita.

Osakesäästäjien jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alkaen 0,04 % toimeksiannon arvosta tai min. 6 € per toimeksianto). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu

Kuka tahansa voi sairastua vakavasti

Civaaka.jpg

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, joka maksetaan lääkärin tekemän diagnoosin tai suoritetun toimenpiteen perusteella.
 • Turva kattaa vakuutusehdoissa määritellyn syövän, sepelvaltimon ohitusleikkauksen, sydäninfarktin, munuaisten vajaatoiminnan, MS-taudin, aivohalvauksen ja elin- tai luuydinsiirron.
 • Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Voit joustavasti muuttaa vakuutuksesi korvaussummaa.

Osakesäästäjien etuna saat vakavan sairauden turvan korvaussummaan 10 % korotuksen, aina 100 000 euroon asti. Edun saat käyttöösi koodilla OSKL10.

HYÖDYNNÄ ETU

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Osta vakuutukset helposti

 1. Valitse vakuutukset

  Valitse vakavan sairauden turva, henkivakuutus tai molemmat. Osakesäästäjien etuna saat nyt vakavan sairauden turvaan 10 % korotuksen korvaussummaan aina 100 000 euroon asti. Edun saat käyttöösi kampanjakoodilla "OSKL10".

 2. Varmenna henkilöllisyytesi

  Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.

 3. Hyväksy tarjous

  Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Aloita vakuutuspakettisi valinta klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Aloita tästä

Veli-Matti Valkama

Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija

Miten riskeiltä voi suojautua? Entä onko nyt jo liian myöhäistä?

En koskaan lakkaa ihmettelemästä, kuinka suuria riskejä monet ovat valmiita ottamaan markkinoilla sijoittaessaan, mutta eivät koskaan kävele suojatien yli punaisten valojen palaessa tai jätä tarkistamatta maitopurkin päivämäärää ja tuoksua ennen kuin kaatavat sitä kahviinsa.

Näin vaikka markkinoilla on riskejä oikeastaan ihan joka puolella. Yksittäisiin osakkeisiin kohdistuu riskejä, valuuttariskit ovat kanssamme päivittäin, raaka-aineiden hinnat nousevat ja laskevat, korkoriskistä puhutaan tällä hetkellä erityisen paljon.

Viimeisten 25 vuoden aikana olemme kokeneet teknokuplan puhkeamisen, finanssikriisin, WTC-iskut, pandemiat, mm. Irakin ja Afganistanin sekä käynnissä olevan Ukrainan sodan ja Brexitin. Isompia ja vähän pienempiä riskejä ja uhkia on markkinoilla läsnä käytännössä jatkuvasti.

Jatka lukemista viisasraha.fi-sivustolla