Digitaalisessa varainhoidossa 1 % tuottobonus ensimmäisen 6 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti. Hyödynnä osakesäästäjien jäsenetu >>

Osakesäästäjien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Osakesäästäjien jäsenedut sijoittamisen palveluista

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Löydät tältä sivulta Osakesäästäjien jäsenille suunnatut sijoittamisen edut, jotka koskevat sijoittamisen aloittaville suunnattua digitaalista varainhoitoa ja itsenäisille sijoittajille suunnattua Trader-kaupankäyntipalvelua.

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan.

Säännölliseen säästämiseen sopiva digitaalinen varainhoito

digivh_mockup_vihreatausta.png

Osakesäästäjien jäsenetu: saat digitaalisen varainhoidon palvelussa etuna 1 % tuottobonuksen ensimmäisen 6 kuukauden maksuista 50 000 euroon asti. Tuottobonus maksetaan sijoitusten yhteydessä ja se näkyy palvelussa tuottona.

Digitaalisella varainhoidon palvelulla pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin jo 25 euron sijoituksella. Palvelussa voit valita oman riskitasosi mukaisen valmiiksi hajautetun sijoitussalkun ja jättää sijoitusten hoitamisen ammattilaisten käsiin. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita.

Tee sijoitussuunnitelma ja hyödynnä etu

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

tradermockupwruusuke.png

Osakesäästäjien jäsenetu: Traderissa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa (alk. 0,04 %, min. 6 €). Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa palvelussa.

Trader on osakesäästäjien Välittäjä 2021 -tutkimuksen ykkönen. Vertailun mukaan Traderilla on eniten hinnan ja laadun suhteen tyytyväisiä asiakkaita.

Saxo Bankin Trader-kaupankäyntipalvelun valikoimassa on yli 40 000 sijoitusinstrumenttia jopa 37 eri markkinalla. Traderiin voit avata arvo-osuustilin lisäksi myös osakesäästötilin. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin ja hyödynnä etu

Veli-Matti Valkama

Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntija
Veli-Matti Valkama toimii Mandatumissa Trader-kaupankäyntipalvelun asiantuntijana.

Miten riskeiltä voi suojautua? Entä onko nyt jo liian myöhäistä?

En koskaan lakkaa ihmettelemästä, kuinka suuria riskejä monet ovat valmiita ottamaan markkinoilla sijoittaessaan, mutta eivät koskaan kävele suojatien yli punaisten valojen palaessa tai jätä tarkistamatta maitopurkin päivämäärää ja tuoksua ennen kuin kaatavat sitä kahviinsa.

Näin vaikka markkinoilla on riskejä oikeastaan ihan joka puolella. Yksittäisiin osakkeisiin kohdistuu riskejä, valuuttariskit ovat kanssamme päivittäin, raaka-aineiden hinnat nousevat ja laskevat, korkoriskistä puhutaan tällä hetkellä erityisen paljon.

Viimeisten 25 vuoden aikana olemme kokeneet teknokuplan puhkeamisen, finanssikriisin, WTC-iskut, pandemiat, mm. Irakin ja Afganistanin sekä käynnissä olevan Ukrainan sodan ja Brexitin. Isompia ja vähän pienempiä riskejä ja uhkia on markkinoilla läsnä käytännössä jatkuvasti.

Jatka lukemista viisasraha.fi-sivustolla