Etu sijoittamisen palveluista Meto:n jäsenille

Etu sijoittamisen palveluista Meto:n jäsenille

Meto:n jäsenenä saat etuja Mandatum Lifen sekä Traderin sijoittamisen palveluista. Edut koskevat Trader-osakesäästötiliä, Trader-kaupankäyntisovellusta ja Digitaalista varainhoitoa. Jos haluat sijoittaa itse, voit käydä kauppaa maailmanlaajuisesti Trader-kaupankäyntipalvelussa. Traderiin saat avattua myös osakesäästötilin. Digitaalisessa varainhoidossa rahojasi hoitavat Mandatum Lifen ammattilaiset.

Edut ovat voimassa järjestöjäsenyyden keston ajan. Jäsenenä saat edut käyttöösi tämän sivun kautta.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Trader-palvelussa käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa.

Digitaalinen varainhoito

Saat digitaalisen varainhoidon palvelusta starttibonusta 1% 50.000 euroon asti.

Trader-kaupankäyntipalvelu

Traderin valikoimassa on yli 35 000 sijoitusinstrumenttia 37 eri markkinalla, esimerkiksi listattuja osakkeita on yli 19 000. Trader -kaupankäyntipalveluun on mahdollista avata myös osakesäästötili.

Meto:n jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään Plus-hintaluokassa. Meto:n jäsenille välityspalkkio on 0,04 % (minimi 6 euroa) Helsingissä ja seitsemässä muussa pörssissä listatuille osakkeille ja ETF:ille sekä 0,07 % (minimi 8 euroa) parinkymmenen muun pörssin osakkeille. Saman alennetun hinnoittelun piiriin kuuluu Trader-arvo-osuustilin lisäksi myös Trader-osakesäästötili. Jäsenhinta ei edellytä tiettyjä kauppamääriä tai salkun kokoa.

Trader on kaupankäyntipalvelu, jonka tarjoaa tanskalainen Saxo Bank A/S. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Saxo Bank A/S:n sidonnaisasiamiehenä ja vastaa Traderin suomenkielisestä asiakaspalvelusta, asiakkaan tunnistamisesta ja palvelun markkinoinnista. Saxo Bank tarjoaa vastaa palvelun kaupankäynnistä, viranomaisraportoinnista ja arvopaperien säilytyksestä.

Avaa Trader-kaupankäyntitili

Trader-osakesäästötili

Osakesäästötili on kaikille tarkoitettu uusi osakesäästämisen ja -sijoittamisen väline. Osakesäästötilillä voi käydä kauppaa pörssinoteeratuilla kotimaisilla ja ulkomaisilla osakkeilla. Trader-osakesäästötilillä käytössäsi on:

  • Laajimmat markkinat. Hyödynnä hajauttamisen mahdollisuudet kansainvälisesti. Trader-osakesäästötilillä voit helposti hajauttaa sijoituksia 37 eri markkinalle.
  • Hinnoittelu. Meto:n jäsenenä käyt kauppaa aina vähintään palvelun Plus-hintaluokassa. Lue lisää hinnoittelusta.
  • Sijoitusteemat. Teemat, jotka auttavat tekemään sijoituspäätöksiä. Sijoita helposti esimerkiksi vastuullisiin kohteisiin tai terveysteknologiaan.
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu. Traderissa Mandatum Life vastaa  suomenkielisestä asiakaspalvelusta.  
  • Kolme sovellusta yhdellä tilillä.
  • Koko salkun arvo vaikuttaa siihen mihin hintaluokkaan kuulut. Salkun arvoon lasketaan sekä Trader-salkun koko että Mandatum Lifen varainhoidon hallinnassa olevat varat.

Avaa osakesäästötili

Digitaalinen varainhoito Mandatum Lifella 

Digitaalinen varainhoito on palvelu, jossa vaurastumisesi vauhdittajana ovat kanssasijoittamismallimme mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, asiakkaillemme räätälöidyt digitaaliset tapahtumat ja sisällöt – kaikki mobiilisti.

  • Pienempi kuukausisijoitus tai isompi kertasumma. Liikkeelle pääsee jo 25 euron sijoituksella.
  • Rahat joustavasti käytössäsi. Voit tarvittaessa muuttaa tavoitettasi nopeasti ja maksutta sekä tehdä lisäsijoituksia ilman merkintäpalkkioita. 

 

Tutustu ja tee sijoitussuunnitelma

Vahvistan, että olen oikeutettu etuun ja Mandatum Life saa tarvittaessa tarkistaa jäsenyyteni voimassaolon. Mandatum Life käsittelee antamiasi tietoja toteuttaakseen palveluita toiveittesi mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojakäytännöstä