MandatumPlus

Tulevaisuuden huomioiminen on hyvä päätös. Olemme luoneet MandatumPlus-asiakasetuohjelman, jotta varautuminen ja valmistautuminen tulevaisuuteen olisi entistäkin mielekkäämpää.

MandatumPlus

Tulevaisuuden huomioiminen on hyvä päätös. Olemme luoneet MandatumPlus-asiakasetuohjelman, jotta varautuminen ja valmistautuminen tulevaisuuteen olisi entistäkin mielekkäämpää.

MandatumPlus avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla kaikille Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista kirjautumalla verkkopalveluumme. Selaamalla verkkopalvelun etusivua alaspäin löydät linkin MandatumPlus-sivulle.

Tutustu etuihin

M_plus_icon_black.png

Tilaa tieto uusista eduista sähköpostiisi

Varmistaaksesi että arvokkaat MandatumPlus-edut eivät mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista MandatumPlus-eduista sähköpostiisi. Tilauksen teet kätevästi kirjautumalla Mandatumin verkkopalveluun ja antamalla markkinointiluvan klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja muokkaamalla asiakastietojasi.

Kirjaudu verkkopalveluun

Etkö vielä ole asiakas?
Tutustu sijoittamisen ja varautumisen palveluihin:

Turvaa tärkeimmille

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa, ja kuolema voi koskettaa jokaista. Kun arki pysähtyy, myös talous on kovilla. Vakavan sairauden turva ja henkivakuutus auttavat sinua ja läheisiäsi selviämään taloudellisesti suurimmista vastoinkäymisistä.

Tutustu turviin
Digitaalista varainhoitoa

Digitaalisella varainhoidon palvelulla teet kuukausisijoittamisesta vaivatonta ja pääset mukaan Mandatumin käsin poimittuihin ja ainutlaatuisiin sijoituskohteisiin. Digitaalinen varainhoitaja auttaa sinua löytämään riskitasosi mukaisen valmiiksi hajautetun sijoitussalkun, jonka kehitystä voit seurata mobiilipalvelussa.

Tutustu palveluun
Itsenäistä sijoittamista

Palkitusta Trader-kaupankäyntipalvelusta löydät kymmeniätuhansia sijoituskohteita osakkeista optioihin 37 eri markkinalta. Uutena asiakkaana käyt kauppaa edullisimmassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) jopa 2 kuukautta. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Henkilökohtaista varainhoitoa

Haluatko jutella sijoitusasiantuntijan kanssa? Haluatko sijoittaa johonkin erikoiskohteistamme? Saat käyttöösi henkilökohtaisen sijoitusasiantuntijan, kun sinulla on sijoitettavaa varallisuutta yli 100 000 €. Varaa maksuton keskusteluaika sijoitusasiantuntijan kanssa.

Varaa aika