Rinnallasi, kun haluat varautua tulevaan

Rinnallasi, kun haluat varautua tulevaan

Mistä sinä unelmoit? Haaveiletko taloudellisesta riippumattomuudesta vai onko unelmasi kesämökki meren rannalla? Unelmien toteuttaminen vaatii joskus myös taloudellisia resursseja.

Jani 45

Janilla on vaimo ja kaksi lasta. Hän on ottanut henkivakuutuksen turvatakseen perhettään pahimman varalta. Janin menehtyessä saa perhe korvauksen, jolla selvitä vaikeimman yli. Janilla on kuitenkin myös suuria unelmia, joiden vuoksi hän on aloittanut säännöllisen sijoittamisen. Pienestä saakka hän on haaveillut purjeveneestä ja sijoituslaskurin mukaan unelma voi muutaman vuoden päästä vihdoin käydä toteen. Jani perheineen nauttii elämästä täysillä, koska vakuutukset ovat kunnossa ja sijoitukset mahdollistavat unelmien tavoittelun.

Laura 30

Lauralla on unelma omasta hevosesta. Laura on juuri saanut tyttären, minkä myötä hän on havahtunut elämän ja oman harrastuksensa sisältämiin riskeihin. Siksi Laura on halunnut turvata läheisensä oman kuolemansa varalta ja ottanut henkivakuutuksen. Koska Laura haluaa kuitenkin myös tavoitella rakkaita unelmiaan, on hän aloittanut pienellä kuukausisummalla säästämisen jo nuorena. Laura onkin innoissaan huomatessaan, että haaveen toteutuminen ei ole enää kaukana. Lisäksi vaurastuminen on tuonut lisäturvaa eläkepäiviä ja muita elämän käännekohtia varten.

Juuso 26

Juuson isä on menehtynyt yllättäen auto-onnettomuudessa. Juuso koettaa parhaansa päästä eteenpäin elämässä. Surun keskellä hän saa kuulla, että isä oli ennen kuolemaansa ottanut henkivakuutuksen, minkä vuoksi Juuso saa vakuutuksesta tuntuvan korvauksen. Sen avulla Juuson talous ei romahda isän pois menosta huolimatta. Juuso havahtuu elämän ennalta-arvaamattomuuteen ja päättää alkaa tavoitella unelmiaan. Unelmia varten hän laatii suunnitelman, joka vaatii säännöllistä säästämistä ja sijoittamista.

Unelmat todeksi sijoittamalla

Säännöllinen ja pitkäjänteinen sijoittaminen auttaa unelmien taloudellisessa mahdollistamisessa. Pitkän aikavälin talouskasvu ja korkoa korolle -ilmiö vaikuttavat osaltaan sijoittamisen taustalla.

Sijoituskohteita, joita et saa muualta

Mandatum Lifen kanssa voit sijoittaa maailmanlaajuisesti osakkeisiin, rahastoihin ja erikoisempiinkin sijoituskohteisiin. Palveluissa on ainutlaatuisen laajat sijoituskohdevalikoimat ja ensiluokkaiset työkalut sijoittamisen tueksi.

Minkälainen ratkaisu sopii sinulle?

Itsenäisten sijoittajien kannattaa suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun, jonka tarjoaa Saxo Bank. Valmiimpaa ammattilaistason ratkaisua etsiville suosittelemme digitaalista varainhoitoa.

Digitaalinen varainhoito vaivattomuutta arvostavalle

green-week-kuvatesti.jpg

Digitaalinen varainhoito on vaivaton sijoittamisen palvelu, jossa voit tehdä kerta- ja kuukausisijoituksia jo 25 euron summalla.

Digitaalinen varainhoitaja ohjaa sinut läpi sijoitussuunnitelman teon ja ehdottaa valintoihisi perustuen sopivaa sijoituskoria. Pystyt mobiilipalvelusta seuraamaan, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Lisäsijoitusten tekeminen on helppoa, ja rahat ovat joustavasti käytössäsi.

Tee sijoituskartoitus ja avaa asiakkuus

Itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelu

green-week-kuvatesti.jpg

Saxo Bankin tarjoama Trader-kaupankäyntipalvelu tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Voit valita yli 40 000 sijoituskohteesta ja jopa 37 eri markkinasta. Osakkeiden, rahastojen ja ETF-rahastojen lisäksi valikoimaan kuuluvat valuutat, raaka-aineet, futuurit, optiot ja bondit.

Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu ja avaa maksuton Trader-asiakkuus

Mistä sinä unelmoit?

Kysyimme Mandatum Lifen asiakkailta, mistä he unelmoivat, ja kokosimme tulokset kuvaan. Löydätkö sanojen joukosta omat unelmasi? Laske alla olevan sijoituslaskurin avulla, millaisella sijoitusvauhdilla omat unelmasi voisivat mahdollisesti toteutua.

Word Art(2).png

Talent-tähti aloitti sijoittamisen

Viulisti Pekka Niemen ura on ollut nousujohteessa ja keikkakalenteri täynnä. Sitten iski korona. Kun suunnitelmat muuttuivat, sijoittaminen alkoi.

Lue artikkeli

.