Ifin henkilöstöedut

Onneksi olkoon! Ifin henkilökunnan jäsenenä saat etuja Mandatum Lifen palveluista.

Ifin henkilöstöedut

Onneksi olkoon! Ifin henkilökunnan jäsenenä saat etuja Mandatum Lifen palveluista.

Mandatum Life tarjoaa sinulle laajat sijoittamisen ja varainhoidon palvelut. Meiltä löytyy jokaiselle sopiva tapa sijoittaa. Yhdistämme rahan, rahoituksen tarpeen ja parhaat kykymme niin, että lopputuloksesta hyötyvät kaikki.

Olet oikeutettu seuraaviin etuihin

Digitaalinen varainhoito - levollinen tapa sijoittaa varallisuuttasi

Digitaalinen varainhoito tarjoaa sinulle kanssasijoittamismallin mukaiset allokaatiokorit, sijoitusasiantuntijapalvelut, digitaaliset tapahtumat ja sisällöt. Digitaalisen varainhoidon kautta pääset sijoittamaan kohteisiin, jotka eivät olisi muuten ulottuvillasi – ei pörssissä enteriä painamalla, eikä aina edes tiskin alta pyydettäessä. Digitaalisesta varainhoidosta pääset
nauttimaan jo 25 euron sijoituksella. Digitaalisessa varainhoidossa sijoittamisen lähtökohtana on asiakkaan oma tavoite. Vaurastumisesi apuna on mobiilipalvelu, josta voit seurata, miten sijoituksesi kehittyvät ja oletko matkalla asettamaasi tavoitteeseen. Myös lisäsijoitusten tekeminen
mobiilipalvelulla on helppoa.

 • Vuotuinen hoitopalkkio 0,0 %
 • Maksupalkkio 0 €
 • Lunastuspalkkio 0 €
 • Sijoituskohteiden kokonaiskulut 0,83 % - 1,66 %*
 • Minimisijoitus 25 eur
  * 1/2020, ajantasaiset kokonaiskulut löydät www-sivuiltamme

 

Mandatum Trader

Mandatum Trader on Mandatum Lifen tarjoama, Saxo Bankin teknologiaan perustuva kaupankäyntipalvelu kaikille suomalaisille sijoittajille. If:n työntekijät ovat aina parhaassa Best-hintaluokassa, jossa kaupankäyntipalkkiot ovat alkaen 0,03 %, minimissään 3 €.

Saat parhaan hintaluokan myös samassa taloudessa asuville perheenjäsenille ottamalla yhteyttä Traderin asiakaspalveluun trader@mandatumlife.fi.

Osta nyt >>

 

Säästösopimus – jos osaat säästää rahaa, osaat myös tehdä sitä

Säästösopimus on kapitalisaatiosopimus, jossa voit sijoittaa haluamallasi tavalla sijoitussidonnaisiin sijoituskohteisiin. Valitse itsellesi sopivat sijoituskohteet laajasta valikoimasta. Sinun ei tarvitse huolehtia sijoituskohteiden merkintäpalkkioista eikä ilmoittaa säästöjä verotuksessasi. Sijoituskohteiden vaihdoista ei veloiteta kuluja eikä makseta veroja. Et sitoudu määräaikoihin, vaan rahasi tuottavat niin kauan kuin haluat. Sijoituksiasi hoidat kätevästi Mandatum Lifen verkkopalvelussa.

 • Minimisijoitus 2 000 euroa (kk-säästönä 50 e/kk)
 • Hoitopalkkio 0 %
 • Maksupalkkio 0 %
 • Lunastuspalkkio 0 %

Henkilöstöedun saa vain Mandatum Lifen kautta avattuun sopimukseen. Maksupalkkioalennus koskee myös Sampokonsernista 1/2016 alkaen eläköityneitä työntekijöitä.

Osta nyt >>

 

Sijoitusvakuutus – älä jätä säästöjäsi makaamaan

Sijoitusvakuutuksessa yhdistyvät säästäminen ja henkivakuutusturva. Se sopii hyvin sekä omasta että läheisten taloudellisesta turvallisuudesta huolehtimiseen, kertyneiden varojen pitkäaikaiseen sijoittamiseen ja omaisuuden siirtämiseen jälkipolville. Jos tavoitteesi muuttuvat matkan varrella, on muutosten tekeminen helppoa. Voit valita itsellesi sopivat sijoituskohteet yhden ainoan sopimuksen avulla, eikä yksittäisiä sijoituksia tai niiden muutoksia tarvitse ilmoittaa verottajalle.

 • Sijoitussidonnaisista maksuista ei peritä maksupalkkiota
  eli maksupalkkio on 0 % koko sopimusajalta.
 • Hoitopalkkio 0 %
 • Lunastuspalkkio 0 %

Henkilöstöedun saa vain Mandatum Lifen kautta avattuun
sopimukseen. Maksupalkkioalennus koskee myös Sampokonsernista 1/2016 alkaen eläköityneitä työntekijöitä.

Osta nyt >>

 

Sijoitusliite – joustavaa ja helppoa sijoittamista

Sijoitusliite on sijoitussidonnainen kapitalisaatiosopimus, jossa valitset itse sijoituskohteesi. Voit sijoittaa Mandatum Lifen omiin sijoituskoreihin tai pääomasuojattuihin kohteisiin. Voit nostaa varasi osittain tai kokonaan koska tahansa. Kaikki sopimuksen sijoitukset ovat Mandatum Lifen nimissä ja omistuksessa, mutta eriytettyjä. Sinulla ei ole ilmoitusvelvollisuutta verottajalle yksittäisistä sijoituksista tai niiden muutoksista. Voit muuttaa sijoituskohteita sopimuksen sisällä ilman veroseuraamusta.

 • Minimisijoitus henkilöstölle 10 000 euroa
  (muille asiakkaille 100 000 euroa)
 • Hoitopalkkio 0 %
 • Maksupalkkio 0 %

 

Mandaatti- ja konsultoiva varainhoito – henkilökohtaista, aktiivista varainhoitoa

Sampo-konsernin työntekijänä saat Mandatum Lifen Konsultoivaa varainhoitoa, kun sijoitettava varallisuutesi on 50 000 euroa, ja Mandaattivarainhoitoa, kun sijoitat 100 000 euroa (muille asiakkaille 250 000 euroa). Mandaatti- eli täyden valtakirjan varainhoidossa salkunhoito huolehtii sijoituskohteiden muuttamisesta henkilökohtaisesti sovitun sijoitusstrategian mukaisesti. Konsultoivassa varainhoidossa varainhoitaja sopii kanssasi sijoituskohteiden muutoksista ja tarjoaa sinulle neuvontaa.

Lisätietoa palkkioista saat varainhoitajalta tai sähköpostilla varainhoito@mandatumlife.fi

 

Lainaturva

Lainaturva sisältää vakuutusturvat kuoleman ja tapaturmaisen pysyvän haitan varalta. Voit itse valita, mihin asti turvan määrä seuraa lainan määrää, ja minkä suuruisena turva jatkuu siitä eteenpäin aina 65 ikävuoteen asti. Mandatum Lifen Lainaturvassa on henkilöstöetuna 20 % korotus vakuutuskorvaukseen ja noin 10 % alennus vakuutusmaksusta.

 • Turvan saa Danske Bankista otettuihin lainoihin.
 • Turvan määrä voi olla 110 %, 100 % tai 50 % lainan pääomasta.
 • Lainaturvan voi ottaa joko uuteen tai jo olevaan,
  vähintään 10 000 euron suuruiseen lainaan.
 • Turvan saa myös pariturvana.

 


Lisätiedot ja yhteydenotot

Sijoitusratkaisuja koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Asiakaspalveluumme 0200 31100 (pvm/mpm).
Sijoitusratkaisujen henkilöstöedut koskevat koko Sampo-konsernin henkilökuntaa sekä Sampo-konsernin henkilökunnan avio- ja avopuolisoita sekä samassa taloudessa asuvia alaikäisiä lapsia.

Henkilöstöedun saa vain Mandatum Lifen kautta avattuun sopimukseen. Henkilökuntaedut ovat voimassa toistaiseksi ja niiden jatkumisesta päätetään vuosittain.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä

 1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

  Olemme sinuun yhteydessä, ja sovitaan tapaaminen. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme sijoittamiseen liittyvät tarpeet.

 3. Sovimme jatkosta

  Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat sijoittamisen palvelut.