Green Week

Mitä jos tänä Black Fridayna sijoittaisitkin varojasi tulevaisuuteen tarjousshoppailun sijaan?

Green Week

Mitä jos tänä Black Fridayna sijoittaisitkin varojasi tulevaisuuteen tarjousshoppailun sijaan?

Ilmoittaudu webinaariin Hyödynnä edut

Sijoittamalla vaikutat tulevaisuuteen - omaasi ja ympäröivään maailmaan.  Vastuullisuus on Mandatumin sijoitusratkaisujen ydintä. Hyödynnä vaikuttavat edut digitaalisesta varainhoidosta ja lapselle säästämisen palvelusta. Ideoita vastuullisten sijoituskohteiden valintaan löydät itsenäisen sijoittajan Trader-kaupankäyntipalvelussa. Avaamalla asiakkuuden yhteen kampanjassa mukana olevista palveluista, pääset osallistumaan 1000 euron sijoitussalkun arvontaan!

Nyt on hetki valita vastuullisempia kohteita varoillesi: Sijoita perjantaita pidemmälle.

Miten vaikutat sijoittamalla?

Valitsemalla vastuullisia sijoituskohteita voit kasvattaa varallisuuttasi ja vaikuttaa sinulle merkittäviin asioihin: esimerkiksi ilmastonmuutoksen torjumiseen, teknologiseen kehitykseen, lääketieteen innovaatioihin.

Mandatum mahdollistaa vastuullisen sijoittamisen

Mandatumin varainhoidolle on myönnetty paras mahdollinen luokitus YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteita arvioivassa luokituksessa, ja Mandatum on osa kansainvälistä Portfolio Decarbonization Coalition (PDC) -sijoittajaverkostoa.

GREEN WEEK TARJOAA KAMPANJAETUJA ja inspiraatiota

Vastuullisten sijoituspäätösten tekeminen on nyt vaivatonta: Green Week esittelee erilaiset keinot sijoittaa ja tarjoaa monipuolisia vastuullisen sijoittamisen sisältöjä. Hyödynnä nyt vaikuttavat Green Week -edut ja osallistu sijoitussalkun arvontaan! Siirry etuihin >>

Mandatumin sijoittamisen palveluista löytyy jokaiselle sopiva keino sijoittaa.

Itsenäisesti sijoittava voi suunnata käymään kauppaa Trader-kaupankäyntipalveluun, jonka tarjoaa Saxo Bank. Valmiimpaa ratkaisua ja ammattitason hajautusta etsiville löytyy digitaalinen varainhoito. Jos olet kiinnostunut sijoittamaan pienen ihmisen tulevaisuuteen, valitse lapselle säästämisen ratkaisu.

Kun avaat yhden näistä palveluista 31.12. mennessä, osallistut 1000 euron sijoitussalkun arvontaan digitaaliseen varainhoitoon. Millaiseen tulevaisuuteen sinä sijoittaisit 1000 euroa?

Hyödynnä tuottobonus digitaalisessa varainhoidossa

Vastuullisuus on olennainen osa digitaalista varainhoitoa, ja palvelun kautta saat ammattimaisen hajautuksen tarkoin valikoituihin kohteisiin. Avaa asiakkuus nyt ja hyödynnä vaikuttava etu: Saat 1 % tuottobonuksen 15.-28.11.2021 aikana sijoitetuille varoille 25 000 euroon asti. Tuottobonuksen maksamisen edellytyksenä on, että varat ovat sijoitettuna vähintään vuoden. Etu koskee myös nykyisiä asiakkaita.

Tutustu palveluun
Poimi vastuullisia kohteita Traderissa

Traderista löydät poikkeuksellisen laajan valikoiman sijoituskohteita maailmanlaajuisilta markkinoilta. Valitse salkkuusi esimerkiksi tulevaisuuden teknologioita tai uusiutuvaa energiaa. Mandatum Life Palvelut Oy toimii Suomessa Saxo Bankin sidonnaisasiamiehenä.

Tutustu Traderiin
Sijoita pienen ihmisen tulevaisuuteen

Mietitkö sinulle tärkeän lapsen tulevaisuutta? Lapselle säästämisen palvelu tarjoaa mahdollisuuden tukea lapsen tulevaisuutta kauaskantoisesti. Saat uutena asiakkaana palvelun nyt ilman merkintä- tai lunastuspalkkioita 15.-28.11.2021 välisenä aikana. Tutustu palveluun ja avaa asiakkuus jättämällä yhteydenottopyyntö. Mandatumin nykyasiakkaille etu on voimassa 31.12. saakka.

Tutustu palveluun
Voita 1000 euron sijoitussalkku

Voit voittaa 1000 euron sijoitussalkun digitaaliseen varainhoitoon, kun avaat asiakkuuden 31.12. mennessä Trader-kaupankäyntipalveluun, digitaaliseen varainhoitoon tai lapselle säästämisen palveluun.

Arvonnan säännöt

Katso webinaari: Vastuullinen sijoittaminen - maailman muuttamista?