Hyödynnä etu Aatos-testamentista

Lunasta testamenttisi veloituksetta Mandatumin asiakkaana

Hyödynnä etu Aatos-testamentista

Lunasta testamenttisi veloituksetta Mandatumin asiakkaana

Tutustu etuun

Mandatumin sijoitusasiantuntijapalvelun asiakkaana saat käyttöösi digitaalisen Aatos-testamentin veloituksetta. Etu on voimassa 1.-31.10.2021 ja saatavilla 100 ensimmäiselle asiakkaalle.

Aatos Legal Technology Oy on digitaalisia lakipalveluita tarjoava yritys ja apunasi, kun haluat laittaa omat ja läheistesi lakiasiat kuntoon. Aatos kääntää juridiset prosessit sujuviksi verkkosovelluksiksi ja tarjoaa ratkaisut oikeudellisiin tarpeisiin.

 Aatos-testamenttipalvelussa sinun ei tarvitse sopia tapaamista lakimiehen kanssa, vaan palvelu tutustuu tilanteeseesi ja laatii sen pohjalta parhaan testamentin. Aatoksen lakiapu auttaa sinua chatin tai sähköpostin välityksellä, etkä maksa siitä lisähintaa. 

Tutustu Aatoksen testamenttipalveluun

 

Perintösi menee haluamillesi henkilöille
Testamentilla minimoit perintöverot
Turvaat puolisosi asemaa kuoleman sattuessa

Etu Aatos-testamenttipalvelusta

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä ero on sijoitusvakuutuksen edunsaajalla ja testamenttiin nimetyllä henkilöllä?

Sijoitusvakuutuksen henkivakuutuksen edunsaajilla ohjaat henkivakuutuskorvauksen maksamista. Testamentin avulla pystyt puolestasi määrittämään miten muu omaisuutesi jakautuu kuolemasi jälkeen perillisillesi. Yhdessä ne muodostavat hyvän ja selkeä kokonaisuuden siitä, miten omaisuutesi jaetaan kuoleman jälkeen.


Miksi palvelun tarjoajaksi on valittu Aatos?

Aatos.app palvelussa voit tehdä oikeudellisesti pätevän ja laadukkaan testamentin edullisesti ja vaivattomasti. Aatos.app on netin kattavin testamenttipalvelu ja oikeustieteen asiantuntijoiden suunnittelema.


Ovatko tietoni turvassa Aatoksessa?

Aatoksella on käytössä asianmukaiset tekniset, organisatoriset ja hallintoon liittyvät tietoturvallisuusmenettelyt, joilla suojataan kaikkia hallussa olevia tietoja katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, luovuttamisen, muutosten ja tuhoamisen varalta. Pääsy henkilötietoihin on vain henkilöillä, joilla on työnsä tai toimensa puolesta peruste päästä käsiksi henkilötietoihin. Nämä henkilöt ovat salassapitosopimuksen velvoittamia.

Tarkemman tietosuojaselosteen löydät täältä.


Onko etu käytettävä heti ja kauanko se on voimassa?

Etu tulee aktivoida kahden viikon kuluessa linkin saamisesta. Etukampanja on voimassa 1.-31.10.2021.


Soveltuuko testamentti kaikkiin tilanteisiin?

Kyllä, palvelu kartoittaa tilanteesi yksilöllisesti ja saat apua Aatoksen asiakaspalvelusta.


Voiko testamentin tehdä yhdessä toisen henkilön kanssa?

Testamentin voi tehdä joko yksin tai yhdessä, esimerkiksi puolison kanssa. Testamentilla omaisuutta saavat henkilöt eivät ole läsnä testamenttia tehdessä.