Henkivakuutusturva Nokia Suomen työntekijöille

Henkivakuutusturva Nokia Suomen työntekijöille

Työnantajasi on tehnyt hienon päätöksen tarjota sinulle Mandatumin myöntämän henkivakuutusturvan. Henkivakuutusturvasi on heti voimassa. Tutustu henkivakuutusturvaasi tältä sivulta.

Halutessasi voit ottaa lisäturvaksi erillisen henkivakuutuksen työnantajan neuvottelemaan -30 % etuhintaan (katso kohta 5 alla).

Arvokas turva läheisillesi

Henkivakuutuskorvaus auttaa esimerkiksi velkojen, vakuuksien ja arjen järjestelyissä. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Vakuutusehtoihin voit tutustua täältä.

Korvausmäärä

Henkivakuutusturvan korvausmäärä on perusvuosipalkkasi suuruinen tai korkeintaan 70 000 e. Vakuutuksen ensimmäisenä voimassaolovuonna korvaussumma määräytyy 1.6. tilanteen mukaan. Jatkossa korvaussumma määräytyy aina työnantajan ilmoittaman tammikuun tilanteen mukaan. Korvaussumma maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Voimassaolo

Henkivakuutusturva kattaa sairauden tai tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen, ja on voimassa ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa. Henkivakuutus on voimassa niin pitkään kun työsuhde kestää.

Edunsaaja

Korvauksen edunsaajana ovat omaiset. Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatumlife.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”Nokian Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. 

Edullinen korotusmahdollisuus

Jos läheistesi talouden turvaaminen kuolemantapauksessa vaatii työnantajan tarjoamaa vakuutusturvaa suuremman korvaussumman, voit ottaa erillisen henkivakuutuksen lisäturvaksi. Nokia Suomen työntekijänä saat siitä työnantajasi neuvotteleman 30 % alennuksen. Erillisen henkivakuutuksen hakeminen edellyttää vakuutetun antamaa terveysselvitystä. Alennuksen edellytyksenä on, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotusta. Jätä yhteydenottopyyntö >>

Jatko-oikeus

Henkivakuutus on voimassa niin pitkään, kun työsuhde Nokialla jatkuu, minkä jälkeen voit halutessasi itse jatkaa henkivakuutusturvaa ilman terveysselvitystä itse ottamassasi vakuutuksessa.

M_plus_logo_black.png

Mandatumin asiakkaana sinulle kuuluvat nyt myös arvokkaat MandatumPlus-edut. Tutustu tällä hetkellä voimassa oleviin MandatumPlus-etuihin tästä. Edut näet myös kirjautuessasi verkkopalveluun. Hyväksy markkinointilupa verkkopalvelussa varmistaaksesi, että saat sähköpostiisi aina ensimmäisenä tiedon uusista MandatumPlus-eduista.

Tutustu etuihin

Henkivakuutuskorvauksen edunsaaja

Omaiset

Vakuutussumma maksetaan puoliksi vakuutetun aviopuolisolle ja perintökaaressa tarkoitetuille rintaperillisille. Jos vakuutetulla ei ole lapsia, saa aviopuoliso yksin vakuutuskorvauksen. Jos aviopuolisoa ei ole, vakuutuskorvaus maksetaan lapsille. Jos joku lapsista on kuollut, kuolleen osuuden saavat hänen lapsensa perintökaaren mukaisesti.

Jos aviopuolisoa, lapsia tai heidän jälkeläisiään ei ole, korvaus maksetaan puoliksi vakuutetun vanhemmille. Kuolleen vanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun veljet ja siskot. Jos edellä mainittuja sukulaisia ei ole, maksetaan korvaus isovanhemmille. Kuolleen isovanhemman osuuden saavat hänen lapsensa eli vakuutetun sedät, tädit ja enot. Serkut eivät enää peri eli serkut eivät omaiset-määräyksen nojalla saa korvausta.

Liitteeksi korvaushakemukseen tarvitaan kopio sukuselvityksestä, eli katkeamaton virkatodistusketju vakuutetusta edunsaajaan 15-vuotiaasta lähtien tai kopio perukirjasta, josta ilmenee kuolinpesän osakkaat.

Korvauksen edunsaajana ovat omaiset. Voit vaihtaa edunsaajan kirjautumalla verkkopalveluun www.mandatumlife.fi ja lähettämällä viestin edunsaajasta. Mainitse viestissä, että edunsaajamuutos koskee ”Nokian Ryhmä-Optimi-vakuutusta”. 

Ota yhteyttä

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi tilanteesi ja kartoitamme tarpeesi.

  3. Sovimme jatkosta

    Keskusteltuamme kanssasi osaamme tarjota sinun tilanteeseesi sopivat palvelut.