MandatumPlus

Ota asiakkuudestasi kaikki irti. MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

MandatumPlus

Ota asiakkuudestasi kaikki irti. MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

Etusi digitaalisista lakipalveluista

Saat -20 % alennuksen kaikista Aatoksen palveluista
aatos-etusivu-2.png

Nyt voimassa oleva MandatumPlus-etusi koskee Aatoksen digitaalisia lakipalveluita. Aatos on verkkolakipalvelu, jossa saat hoidettua omat ja läheistesi asiakirjat kuntoon helposti ja edullisesti netissä.

Aatoksen palveluista löydät muun muassa:

     • edunvalvontavaltuutuksen
     • testamentin
     • hoitotahdon
     • avioehdon
     • perunkirjoituksen

Vastaamalla muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin saat asiakirjasi heti valmiiksi.

Saat MandatumPlus-etuna -20 % alennuksen kaikista Aatoksen palveluista. Etu on voimassa toistaiseksi. Voit kokeilla kaikkia palveluita maksutta Aatoksen sivuilla.

Edun saat käyttöösi syöttämällä kassalla etukoodin “mandatum-20”.

Hyödynnä etu

Näin Aatos toimii:

Kirjaudu ja syötä tiedot

Kirjaudu sisään palveluun ja syötä omat tietosi. Aloit­ta­es­sasi uuden asian hoitamisen tietosi täyttyvät auto­maat­ti­sesti.

Hoida asiasi vastaamalla kysymyksiin

Aatos luo oikeudelliset pro­ses­sit ja asia­kirjat puolestasi esit­tä­­mäl­lä selkeitä kysy­myk­siä tilan­tees­tasi ja toi­vei­stasi. Aatos ymmär­tää tilan­teesi ja suosittelee vallit­se­van lain­­sää­­dän­nön perus­teel­la par­haim­pia rat­kai­su­ja.

Allekirjoita ja säilytä

Voit säilyttää keskeneräiset prosessit ja valmiit asiakirjat turvalli­sesti Oma Aatos -tililläsi. Voit hyödyntää säh­köi­siä alle­kir­joituksia aina kun se on lain mukaan mah­dol­lis­ta.

M_plus_icon_black.png

Tilaa tieto uusista eduista sähköpostiisi

Varmistaaksesi että arvokkaat MandatumPlus-edut eivät mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista MandatumPlus-eduista sähköpostiisi. Tilauksen teet kätevästi kirjautumalla Mandatumin Verkkopalveluun ja antamalla markkinointiluvan klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja muokkaamalla asiakastietojasi.

Kirjaudu verkkopalveluun