Ota asiakkuudestasi kaikki irti

M_plus_logo_black.png

Ota asiakkuudestasi kaikki irti

M_plus_logo_black.png

Tulevaisuuden huomioiminen on hyvä päätös. Olemme luoneet MandatumPlus-asiakasetuohjelman, jotta varautuminen ja valmistautuminen tulevaisuuteen olisi entistäkin mielekkäämpää. MandatumPlus avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

 

Lokakuun MandatumPlus-etusi koskee Trader-kaupankäyntialustaa. Trader on itsenäisen sijoittajan tarpeisiin kehitetty kaupankäyntipalvelu, jossa voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, rahastoilla, ETF:illä ja johdannaisilla. Palvelussa pääset käsiksi kymmeniin markkinoihin ja kymmeniin tuhansiin eri sijoituskohteisiin eri puolilla maailmaa.

Kun avaat maksuttoman Mandatum Trader -asiakkuuden 31.10. mennessä, MandatumPlus-etusi oikeuttaa sinut käymään kauppaa Traderissa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03 % min. 3 €) 31.3.2023 asti, eli jopa 6 kuukauden ajan. Etu koskee vain uusia Trader-sopimuksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Edun saat käyttöösi vain alla olevan linkin kautta.

HYÖDYNNÄ AINUTLAATUINEN ETU

Miksi valita Trader?

Tyytyväisimmät asiakkaat

Osakesäästäjien Viisas Raha -lehden Välittäjä 2021 -tutkimuksen mukaan tyytyväisimmät sijoittaja-asiakkaat löytyvät Traderista: Traderin asiakkaista peräti 83 prosenttia pitää palvelua hinta-laatusuhteeltaan hyvänä.

Kolme sovellusta

Käytössäsi on kolme kaupankäyntialustaa TraderONE, TraderGO ja niiden mobiilisovellukset sekä TraderPRO-ohjelmisto. Voit valita sijoitustyyliisi sopivan alustan ja vaihtaa niiden välillä halutessasi veloituksetta.

Laajimmat markkinat

Traderissa on välittäjien laajimmat kohdemarkkinat; Käyt kauppaa jopa 37 eri kohdemarkkinalla ympäri maailman. Sijoituskohteita on yli 40 000.

Tehokas hinnoittelu

Traderissa maksat vain kaupankäynnistä, tilin avaus ja säilytys ovat maksuttomia. MandatumPlus etusi avulla käyt kauppaa parhaassa hintaluokassa (alk. 0,03%, min.3 €) normaalia uuden asiakkaan etua pidempään, jopa 6 kuukautta.

M_plus_icon_black.png

Tilaa tieto uusista eduista sähköpostiisi

Varmistaaksesi että arvokkaat MandatumPlus-edut eivät mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista MandatumPlus-eduista sähköpostiisi. Tilauksen teet kätevästi kirjautumalla Mandatumin Verkkopalveluun ja antamalla markkinointiluvan klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja muokkaamalla asiakastietojasi.