MandatumPlus

Ota asiakkuudestasi kaikki irti. MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla kaikille Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

MandatumPlus

Ota asiakkuudestasi kaikki irti. MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla kaikille Mandatumin asiakkaille. Löydät tiedon voimassa olevista MandatumPlus-eduista tältä sivulta. 

MandatumPlus_CIKT-1000x400-Finnish.png

Vakavan sairauden turva tuo taloudellista rauhaa, jos sairastut. Vakuutuksesta saatavan kertakorvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokuluihin, lainan maksamiseen tai arjen juokseviin menoihin. Henkivakuutus puolestaan auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti, jos kuolet. Lakisääteiset etuudet eivät aina yksinään riitä turvaamaan tulevaisuutta.

Hankkimalla vakavan sairauden turvan, henkivakuutuksen tai molemmat viimeistään 30.6.2023 saat pysyvän 10 % alennuksen vakuutusten vuosimaksuista. Edut saat käyttöösi kampanjakoodeilla ''RP10VAKAVAMP'' vakavan sairauden turvaan ja ''RP10HENKIMP'' henkivakuutukseen. Alennuksen edellytyksenä on, että turvaan ei tule terveydentilasta johtuvia maksunkorotuksia. Etu koskee vain uusia henkilöasiakkaiden sopimuksia.

OSTA VAKUUTUS

VAKAVAN SAIRAUDEN TURVA -10 %

 • Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa.
 • Veroton kertakorvaus maksetaan lääkärin tekemän diagnoosin tai suoritetun toimenpiteen perusteella.
 • Turva kattaa vakuutusehdoissa määritellyn syövän, sepelvaltimon ohitusleikkauksen, sydäninfarktin, munuaisten vajaatoiminnan, MS-taudin, aivohalvauksen ja elin- tai luuydinsiirron.
 • Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen, lainan tai arjen juoksevien kulujen maksamiseen.
 • Voit joustavasti muuttaa vakuutuksesi korvaussummaa.
 • Saat pysyvän 10 % alennuksen vakavan sairauden turvan vuosimaksusta koodilla ’’RP10VAKAVAMP’’.

 

LASKE HINTA JA HYÖDYNNÄ ETU

 

HENKIVAKUUTUS -10 %

 • Henkivakuutuskorvaus auttaa esimerkiksi velkojen, vakuuksien tai perintöverojen maksamisessa tai arjen kulujen hoitamisessa. Se ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää.
 • Sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan omaisille tai muulle määrätylle edunsaajalle kerralla.
 • Korvauksen määrä arvioidaan tarvepohjaisesti oman elämäntilanteen mukaan.
 • Nyrkkisääntönä turvasumman tulisi kattaa lainojen määrä, kahden vuoden menetetyt tulot sekä 20 000 euroa kutakin taloudessa olevaa lasta kohden.
 • Voit joustavasti muuttaa vakuutuksesi korvaussummaa.
 • Pariturva on yhteinen henkivakuutus sinulle ja kumppanillesi. Kun perheen talous on kahden vastuulla, on yhteinen vakuutus hyvä vaihtoehto. Se on myös erillisiä henkivakuutuksia edullisempi. Ostaaksesi pariturvan, varaa aika puhelinkeskusteluun asiantuntijallemme.
 • Saat pysyvän 10 % alennuksen henkivakuutuksen vuosimaksusta koodilla ’’RP10HENKIMP’’.

 

LASKE HINTA JA HYÖDYNNÄ ETU* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Etusi digitaalisista lakipalveluista

Saat -20 % alennuksen kaikista Aatoksen palveluista

aatos-etusivu-2.png

Nyt voimassa oleva MandatumPlus-etusi koskee Aatoksen digitaalisia lakipalveluita. Aatos on verkkolakipalvelu, jossa saat hoidettua omat ja läheistesi asiakirjat kuntoon helposti ja edullisesti netissä.

Aatoksen palveluista löydät muun muassa:

     • edunvalvontavaltuutuksen
     • testamentin
     • hoitotahdon
     • avioehdon
     • perunkirjoituksen

Vastaamalla muutamiin yksinkertaisiin kysymyksiin saat asiakirjasi heti valmiiksi.

Saat MandatumPlus-etuna -20 % alennuksen kaikista Aatoksen palveluista. Etu on voimassa toistaiseksi. Voit kokeilla kaikkia palveluita maksutta Aatoksen sivuilla.

Edun saat käyttöösi syöttämällä kassalla etukoodin “mandatum-20”.

Hyödynnä etu

Näin Aatos toimii:

Kirjaudu ja syötä tiedot

Kirjaudu sisään palveluun ja syötä omat tietosi. Aloit­ta­es­sasi uuden asian hoitamisen tietosi täyttyvät auto­maat­ti­sesti.

Hoida asiasi vastaamalla kysymyksiin

Aatos luo oikeudelliset pro­ses­sit ja asia­kirjat puolestasi esit­tä­­mäl­lä selkeitä kysy­myk­siä tilan­tees­tasi ja toi­vei­stasi. Aatos ymmär­tää tilan­teesi ja suosittelee vallit­se­van lain­­sää­­dän­nön perus­teel­la par­haim­pia rat­kai­su­ja.

Allekirjoita ja säilytä

Voit säilyttää keskeneräiset prosessit ja valmiit asiakirjat turvalli­sesti Oma Aatos -tililläsi. Voit hyödyntää säh­köi­siä alle­kir­joituksia aina kun se on lain mukaan mah­dol­lis­ta.

M_plus_icon_black.png

Tilaa tieto uusista eduista sähköpostiisi

Varmistaaksesi että arvokkaat MandatumPlus-edut eivät mene sinulta ohi, voit tilata tiedon uusista MandatumPlus-eduista sähköpostiisi. Tilauksen teet kätevästi kirjautumalla Mandatumin Verkkopalveluun ja antamalla markkinointiluvan klikkaamalla omaa nimeäsi sivun oikeasta yläkulmasta ja muokkaamalla asiakastietojasi.

Kirjaudu verkkopalveluun