Vakuuttamista ei kannata jättää huomiseen. Vakavan sairauden turva ja henkivakuutus nyt -10 %. Hyödynnä kampanjaedut >>

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Osta turva Tutustu etuun

Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Osta turva Tutustu etuun
Laaja kattavuus

Turva kattaa seuraavia sairauksia: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto.

Kertakorvaus

Veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.

Käytä kuten haluat

Korvauksen voit käyttää esimerkiksi sairauden hoitokulujen tai lainan maksamiseen, arjen juokseviin kuluihin.

Hyödynnä huikeat vakuuttamisen kampanjaedut

Ostaessasi vakavan sairauden turvan, henkivakuutuksen tai molemmat viimeistään 16.4.2023, saat kampanjaetuna pysyvän 10 % alennuksen vakuutusten vuosimaksuihin. Edut saat käyttöösi kampanjakoodeilla ''RP10VAKAVA'' vakavan sairauden turvaan ja ''RP10HENKI'' henkivakuutukseen .

Hyödynnä edut

Valitse vakuutukset

Ostamalla vakavan sairauden turvan, henkivakuutuksen tai molemmat viimeistään 16.4.2023, saat pysyvän 10 % alennuksen vakuutusten vuosimaksuista. Edut saat käyttöösi kampanjakoodeilla ''RP10VAKAVA'' vakavan sairauden turvaan ja ''RP10HENKI'' henkivakuutukseen.

Hyväksy tarjous

Hyväksy vakuutustarjous ja täytä terveysselvitys.

Varmenna henkilöllisyytesi

Tunnistaudu turvallisen asioinnin takaamiseksi, ja tilaa vakuutuspakettisi.


Mikä vakavan sairauden turva on?
  • Vakavan sairauden turva on veroton kertakorvaus, jonka saat vakavan sairauden diagnoosia tai suoritettua toimenpidettä vastaan.

  • Korvaukseen oikeuttavia sairauksia ja toimenpiteitä voivat ovat: syöpä, sydäninfarkti, aivohalvaus, munuaisten vajaatoiminta, MS-tauti, sepelvaltimon ohitusleikkaus ja elin- tai luuydinsiirto. Täsmälliset tiedot korvattavista sairauksista ja rajoituksista löydät ehdoista.

Tuoteseloste - Tuoteselosteen liite - Ehdot - Hinnasto

  • Vakavan sairauden turva ei ole hoitokuluvakuutus, jossa korvauksen saa hoidosta aiheutuneita kuluja vastaan.

  • Vakavan sairauden turva korvaa sairastumisen, mutta se ei ole henkivakuutus. Sinulla voi olla molemmat. Henkivakuutus tuo turvaa pahimman varalta läheisillesi ja vakavan sairauden turvassa korvaus maksetaan yleensä vakuutuksenottajalle, joka on sairastunut.

Turvan tarpeen arvioiminen

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi on iso asuntolaina. Jo lyhytaikainen ansiotulon menetys tai ylimääräiset kulut voivat horjuttaa perheen taloudellista tilannetta.

Osta vakuutus
Autat myös muita

Lahjoitamme Tukikummeille jokaisesta uudesta henkilövakuutuksesta. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta.

Tutustu yhteistyöhön
Sairaus pysäyttää

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Kesken työuran, kun vastuita on paljon. Yksinkertainen ja selkeä kertakorvaus vähentää huolia.

Osta vakuutus

Tuotteena Optimi-henkilövakuutus

Vakavan sairauden turva on osa Mandatumin Optimi-vakuutusta. Voit valita Optimiin haluamasi turvat, kuten vakavan sairauden turvan, työkyvyttömyysturvan tai kuolemantapausturvan (henkivakuutus).

Vakavan sairauden turva tulee voimaan 90 päivän kuluttua sen ottamisesta ja päättyy, kun sinulle on maksettu korvaus tai viimeistään, kun täytät 65 vuotta.

Tuoteseloste - Ehdot - Hinnasto

 

* Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 ikävuoteen mennessä (lähteet: Suomen Syöpärekisteri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos FINRISKI-laskuri).

Oletko jo asiakas?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelussa. Siellä voit myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun                   Ohjeet korvauksen hakemiseen

 

M_plus_logo_black.png

Asiakkaana saat enemmän

MandatumPlus-asiakasetuohjelma avaa ovet arvokkaisiin etuihin, jotka ovat saatavilla vain Mandatumin asiakkaille.

Saat nyt asiakasetuna -20 % alennuksen kaikista Aatoksen digitaalisista lakipalveluista. Etu on voimassa toistaiseksi. Löydät tiedon kaikista voimassa olevista MandatumPlus-asiakaseduista kirjautumalla verkkopalveluumme.

Tutustu asiakasetuohjelmaan

Tutustu muihin riskivakuutuksiin

Henkivakuutus

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Lue lisää
Työkyvyttömyysturvat

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi.

Lue lisää
Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Lue lisää
Yrityksen henkilövakuutukset

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Lue lisää