Yrityksen henkilövakuutukset

Yrityksen henkilövakuutukset

Onko yrityksessäsi varauduttu odottamattomaan? Moni yritys on vakuuttanut irtaimistonsa, mutta ei työntekijöitään.

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Vastuullisesti toimiva yritys parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja on mukana turvaamassa mahdollisia riskitilanteita – ja luo samalla myönteistä yrityskuvaa.

Yritysten ottamat henkilövakuutukset ovat osa nykyaikaista henkilöstöpolitiikkaa. Yritys voi vakuuttaa koko henkilöstönsä tai vain tietyn henkilöstöryhmän.

Henkilövakuutukset työntekijöille

Yritys voi ottaa työntekijöilleen erilaisia vakuutuksia, jotka valitaan yrityksen tavoitteet ja tarpeet huomioiden. Mahdollisia vakuutuksia ovat:

 

Tutustu tarkemmin yrityksen henkilövakuutuksiin

Henkilövakuutusten avulla turvaat työntekijöidesi ja heidän perheensä taloudellista toimeentuloa sairastumisen, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Tutustu tuoteselosteeseen

 

Oletko jo asiakas?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelussa. Siellä voit myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta. Yritysasiakkaana tarvitset asiointisopimuksen verkkopalvelun käyttöön. Lue lisää asiointisopimuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun         Ohjeet korvauksen hakemiseen

Työnantajan tarjoamien henkilövakuutusten edut

Hiltillä panostetaan henkilöstön kehittymiseen

Hiltin lista henkilöstöön tehtävistä panostuksista on pitkä. Uusimpana henkilöstöetujen listalle lisättiin koko henkilöstön henkivakuutus.

Lue lisää

Kiinnostuitko yrityksen henkilövakuutuksista?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä.

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Keskustelussa käymme läpi yrityksesi tilanteen ja erityisesti henkilöstön vakuuttamiseen liittyvät tarpeet.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Laadimme yrityksesi tarpeiden mukaan tarjouksen työntekijöiden henkilövakuutuksista.

Tutustu muihin riskivakuutuksiin

Henkivakuutus

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Lue lisää
Työkyvyttömyysturvat

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi.

Lue lisää
Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Lue lisää
Yrittäjän henkilövakuutukset

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Lue lisää

 

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Pääkaupunkiseutu     Muu Suomi