Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjänä olet läheisillesi ja yrityksellesi korvaamaton. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin.

Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää. Yrittäjälle poissaolo töistä voi tulla kalliiksi. Vakavan sairauden turvalla saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

Jo lyhyt poissaolo näkyy usein suoraan yrityksesi tuloksessa. Työkyvyttömyysturvilla varmistat elintasosi – oli kyseessä lyhyt tai pysyvä työkyvyttömyys.

Henkivakuutus antaa läheisillesi taloudellista turvaa ja mahdollistaa yritystoiminnan jatkumisen odottamattomien tilanteiden varalta.

Yrittäjän Turvaan voit liittää seuraavat henkilövakuutukset

Kiinnostuitko yrittäjän henkilövakuutuksista?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Ilmoita halutessasi Lisätietoa-kentässä, milloin olet parhaiten tavoitettavissa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi kanssasi oman ja yrityksesi tilanteen ja erityisesti henkilöriskeihin liittyvät tarpeet. Riittävän kokoinen vakuutus kattaa omat ja yrityksesi velat ja vastuut sekä turvaa toimeentulosi kaikissa tilanteissa. Jos olet yrittäjänä vastuussa perheesi taloudesta, huomioimme aina myös lähimmäisesi.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Laskemme sinun tarpeisiisi sopivan vakuutusturvan ja saat meiltä tarjouksen Yrittäjän Turvasta joko asiantuntijaltamme tai suoraan verkkopalveluun.

Jukka Nortio

Yrittäjä sairastaa, yritys porskuttaa

Yrittäjän kannattaa miettiä jo etukäteen, miten järjestää sairastuessa poissaolon töistä.

Lue lisää

Yrittäjän Turva: kaiken kattava henkilöriskivakuutus yrittäjälle

Henkilövakuutusten avulla täydennät lakisääteistä sosiaaliturvaasi ja varmistat elintasosi sekä yrityksesi jatkuvuuden, jos sairastut, joudut työkyvyttömäksi tai menehdyt. Vakuuttamalla itsesi turvaat myös perheesi talouden. Yrittäjän Turvan maksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa.

Tutustu tuoteselosteeseen

Lahjoitamme Tukikummeille jokaisesta uudesta henkilövakuutuksesta

Vakuuttamalla itsesi autat myös muita. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Oletko jo asiakas?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelussa. Siellä voit myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun         Ohjeet korvauksen hakemiseen

 

Tutustu muihin palveluihin yrittäjälle

Kaikki yrittäjän palvelut        Yrittäjän lisäeläke

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Pääkaupunkiseutu     Muu Suomi