Hoida kerralla kuntoon varautumisen ja vaurastumisen suunnitelmasi. Sujuvampi yrittäjyys löytyy täältä >>

Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjänä olet läheisillesi ja yrityksellesi korvaamaton. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Yrittäjän henkilövakuutukset

Yrittäjänä olet läheisillesi ja yrityksellesi korvaamaton. Henkilövakuutukset tarjoavat taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta. Yrittäjän Turva on kaikki henkilöriskit kattava ratkaisu yrittäjän tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Joka viides suomalainen sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää. Yrittäjälle poissaolo töistä voi tulla kalliiksi. Vakavan sairauden turvalla saat kertakorvauksen, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

Jo lyhyt poissaolo näkyy usein suoraan yrityksesi tuloksessa. Työkyvyttömyysturvilla varmistat elintasosi – oli kyseessä lyhyt tai pysyvä työkyvyttömyys.

Henkivakuutus antaa läheisillesi taloudellista turvaa ja mahdollistaa yritystoiminnan jatkumisen odottamattomien tilanteiden varalta.

Yrittäjän Turvan vakuutukset

Ei vara yrittäjän venettä kaada

Miten yrittäjän kannattaa valmistautua taloudellisten vastoinkäymisten varalta?

Lue artikkeli

Kattava henkilövakuutus yrittäjälle

Henkilövakuutusten avulla täydennät lakisääteistä sosiaaliturvaasi ja varmistat elintasosi sekä yrityksesi jatkuvuuden, jos sairastut, joudut työkyvyttömäksi tai menehdyt. Vakuuttamalla itsesi turvaat myös perheesi talouden. Yrittäjän Turvan maksut ovat pääsääntöisesti vähennyskelpoisia yrityksesi verotuksessa.

Ota yhteyttä

Tutustu tuoteselosteeseen

Lahjoitamme Tukikummeille

Vakuuttamalla itsesi autat myös muita. Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Oletko jo asiakas?

Jos olet asiakkaamme, näet turvan ja sopimuksen tiedot verkkopalvelussa. Siellä voit myös lähettää meille helposti ja turvallisesti viestin sekä hakea korvausta vakuutuksesta.

Kirjaudu verkkopalveluun         Ohjeet korvauksen hakemiseen

 

Tutustu muihin palveluihin yrittäjälle

Kaikki yrittäjän palvelut        Yrittäjän lisäeläke

Henkivakuutus

Henkivakuutus auttaa läheisiäsi pahimman yli taloudellisesti. Kuolemantapauksessa sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan kerralla omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle.

Lue lisää
Työkyvyttömyysturvat

Työkyvyttömyysturvien avulla voit säilyttää elintasosi ja varmistaa esimerkiksi lainojesi hoidon, jos joudut työkyvyttömäksi.

Lue lisää
Vakavan sairauden turva

Vakava sairaus yllättää joka viidennen suomalaisen* aktiivisimmassa elämänvaiheessa. Vakuutuksesta saatava kertakorvaus antaa sinulle aikaa järjestää arkea ja elämää uudestaan, omilla ehdoillasi.

Lue lisää
Yrityksen henkilövakuutukset

Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on arvokas etu.

Lue lisää

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Pääkaupunkiseutu     Muu Suomi

Kiinnostuitko yrittäjän henkilövakuutuksista?

  1. Jätä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle

    Ilmoita halutessasi Lisätietoa-kentässä, milloin olet parhaiten tavoitettavissa. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

  2. Kartoitamme tarpeesi

    Käymme läpi kanssasi oman ja yrityksesi tilanteen ja erityisesti henkilöriskeihin liittyvät tarpeet. Riittävän kokoinen vakuutus kattaa omat ja yrityksesi velat ja vastuut sekä turvaa toimeentulosi kaikissa tilanteissa. Jos olet yrittäjänä vastuussa perheesi taloudesta, huomioimme aina myös lähimmäisesi.

  3. Saat meiltä tarjouksen

    Laskemme sinun tarpeisiisi sopivan vakuutusturvan ja saat meiltä tarjouksen Yrittäjän Turvasta joko asiantuntijaltamme tai suoraan verkkopalveluun.