Rekrytointi

Mandatum Life on finanssialan yhtiö, jossa työskentelee
yli 500 vaurastumisen ja varautumisen ammattilaista

Töihin Mandatum Lifeen

Keskeiset toiminta-alueemme ovat varainhoito sekä henkilöriskivakuuttaminen. Palveluillamme asiakkaamme rakentavat rikkaampaa elämää: taloudellista riippumattomuutta ja turvaa elämän arvaamattomuuden edessä. Yhteinen tavoitteemme ja halumme on työskennellä oman alamme parhaina, asiakkaidemme hyväksi.

Työ Mandatum Lifessa on tavoitteellista, mielenkiintoista ja täynnä haasteita. Monipuolisissa tehtävissämme työskentelee innostuneita ja kehittymisestään kiinnostuneita ammattilaisia. Yleisimpiä työtehtäviä ovat mm. asiakasvastaava, yhteyspäällikkö, varainhoitaja, sijoituspäällikkö ja kehityspäällikkö. Liiketoiminnan tukipalveluissamme työskentelee esimerkiksi IT-alan, taloushallinnon, juridiikan, aktuaaritoimen ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista

  • Mandatum Life on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuotena peräkkäin Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.
  • Mandatum Life on reilun viidensadan työntekijän työpaikka, jossa panostetaan inspiroivaan työyhteisöön ja toimitaan yhtenä joukkueena.
  • Henkilöstön hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus: tyytyväinen henkilöstö tuottaa myös tyytyväisiä asiakkaita ja takaa taloudellisen menestyksen.

Hakemuksesi on mahdollinen avain meille. Täytä hakemus huolellisesti.

  • Avoimia työpaikkoja haetaan tehtäväkohtaisella hakemuksella.
  • Tehtäväkohtainen hakemus jätetään ilman kirjautumista.
  • Hakemukseen voit liittää yhden liitetiedoston. Jos liität hakemukseen CV:n lisäksi vapaamuotoisen hakemuksen, yhdistä asiakirjat ennen liittämistä. Liitetiedoston koko voi olla enintään 150 kt.
  • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on hakemuksessa oikein. Viestimme rekrytoinnin etenemisestä hakijoille sähköpostitse.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Avointa hakemusta on mahdollista muokata sen voimassaoloaikana ja se jätetään kirjautumalla palveluumme.

Oppilaitosyhteistyö

Mandatum Life tekee jatkuvaa yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa tutkimustyön, työharjoittelun, opinnäytetöiden ja yritysvierailujen kautta. Osallistumme mahdollisuuksiemme mukaan erilaisiin rekrytointimessuihin, järjestämme ekskursioita ja vierailemme oppilaitosten luennoilla sekä ainejärjestöjen tilaisuuksissa.

Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme, ota yhteyttä henkilöstöyksikköömme.

Kesätyöpaikat

Tarjoamme vuosittain kesätyöpaikkoja muutamalle kymmenelle kaupallisen alan opiskelijalle. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyden lisäksi aiempaa työkokemusta finanssialalta sekä mahdollisuutta työskennellä vähintään kolme kuukautta. Kesätyöntekijämme sijoittuvat tyypillisimmin erilaisiin tehtäviin vakuutus- ja korvauspalvelussa, asiakaspalvelussa, varainhoidossa ja taloushallinnossa. Kesätyöpaikoista ilmoitamme Avoimet työpaikat -osiossa.

 

Työharjoittelu

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelijoille myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Työharjoittelupaikoista ilmoitamme Avoimet työpaikat -osiossa.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.