Mandatum Lifen viestinnän linja noudattaa Sampo-konsernin viestinnän periaatteita. Mandatum Life voi kommentoida tiedotusvälineille päivittäistä liiketoimintaa ja toimintaympäristöä koskevia asioita. Pörssi- ja taloustiedottamisesta vastaa Sampo Oyj:n sijoittajasuhteet- ja konserniviestintäyksikkö.
 

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt
markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä, p. 040 7281 548
 

Kuva- ja aineistotiedustelut, Life Magazine
Viestintäsuunnittelija Anu Hietala, p. 040 511 3371

Sampo Oyj
Sijoittajasuhde- ja viestintäasiantuntija, mediayhteydet: Mirko Hurmerinta, p. 010 516 0032

Julkaisuista löydät kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Mandatum Life Magazinen uusimman version e-julkaisuna sekä lehtiarkiston, joka sisältää kaikki vanhat lehdet pdf-formaatissa.

Voit tutustua Sampo-konsernin vuosikertomuksiin sekä Mandatum Lifen toimintakertomuksiin ja tilinpäätöksiin konsernin www-sivuilla.

Kuvapankki

Kuvapankistamme voit ladata kuvia, joita voidaan käyttää veloituksetta Mandatum Lifea käsittelevissä artikkeleissa. Kuvat on tarkoitettu vain median käyttöön, eikä niitä saa käyttää hyvän tavan vastaisesti tai kaupallisiin tarkoituksiin. Kuvien lähteinä tulee mainita Mandatum Life. Mikäli et löytänyt kuvapankista etsimääsi kuvaa tai tarvitset kuvan toisessa muodossa, ota yhteyttä viestintäasiantuntija Anu Hietalaan, puh. 040 511 3371, anu.hietala@mandatumlife.fi.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.