Olisiko oikea hetki aloittaa perintösuunnittelu?

Huomattavan suuret perintöverot voivat tulla läheisillesi yllätyksenä ja horjuttaa heidän talouttaan etenkin, jos perittävä omaisuus on hankala muuttaa rahaksi tai omaisuuden myyminen ei ole järkevää juuri silloin kun verot pitäisi maksaa.

Kun sinulle on kertynyt varallisuutta, kannattaa suunnitella tarkasti, miten perillistesi talous on turvattu myös tulevaisuudessa. Autamme sinua löytämään tilanteeseesi sopivat ratkaisut, joiden avulla voit pienentää veroseuraamuksia ja suunnitella omaisuutesi siirtämisen haluamallasi tavalla.

Mandaatti- ja konsultoivan varainhoidon asiakkaanamme tarjoamme sinulle myös juridisia neuvontapalveluita sijoitustesi ja henkilökohtaisen taloutesi hoitamiseen liittyen.

Aloita perintösuunnittelu ajoissa

Testamentilla tehtävät määräykset ja jo elinaikana tehdyt lahjoitukset ovat keinoja, joilla pääset alkuun perintösuunnittelussa. Oikein mitoitettu henkivakuutusturva auttaa läheisiäsi selviämään pahimman yli taloudellisesti. Henkivakuutuksen tulisikin kattaa velkasi sekä tavallisesti yhden tai kahden vuoden tulosi. Henkivakuutuksella voidaan myös kattaa perintöveroista aiheutuvia seuraamuksia.

Sijoitusvakuutus on tehokas tapa hoitaa varallisuuttasi. Voit sijoittaa itse valitsemiisi kohteisiin tai valita riskitasoosi ja tavoitteeseesi sopivan Allokaatio-sijoituskorin, jolloin me huolehdimme varojen hoidosta.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.