Ota täysi hyöty ammattilaisten näkemyksestä ja valikoimasta

Mandaattivarainhoidossa hyödyt parhaista sijoitusideoista

Saat henkilökohtaista varainhoitoa yli 250 000 euron sijoitusvarallisuudelle.

Mandaattivarainhoidossa hyödyt parhaiten näkemyksestämme sekä sijoituskohteiden valikoimasta ja valinnasta ilman, että sinun tarvitsee itse osallistua sijoituspäätösten tekoon. Määrittelet oman varainhoitajasi kanssa sinulle sopivan sijoitusstrategian ja riskitason, jonka mukaan ammattilaiset hoitavat varojasi.

Emme pyri ennustamaan markkinoiden liikkeitä lyhyellä aikavälillä, vaan sijoitamme pitkäjänteisesti tavoitellen sijoituksillesi vakaata tuottoa pitkällä aikavälillä. Mandaattivarainhoito toteutetaan vakuutussopimuksessa.

Haluatko kuitenkin tehdä varainhoitopäätökset itse? Kysy meiltä konsultoivan varainhoidon palvelusta.

Tervetuloa asiakkaaksi

Rinnallasi on lojaali varainhoitaja, joka perehtyy arvomaailmaasi, toiveisiisi sekä tavoitteisiisi. Hän keskittyy toteuttamaan yhdessä sopimaanne suunnitelmaa.

Kun maailma muuttuu, tai tilanteesi tai tarpeesi elävät, varainhoitajasi reagoi. Sinulla on aina omaan tilanteeseesi sopiva ratkaisu.

  • Oma varainhoitajasi pitää sinuun yhteyttä yhdessä sopimallanne tavalla.
  • Hyödyt vakuutussopimuksesta, jossa sijoituskohteiden vaihtaminen ja painotusten muuttaminen on vaivatonta ja verotuksellisesti järkevää.
  • Käytössäsi on perintösuunnittelun, eläkeratkaisujen ja henkilöriskeihin varautumisen asiantuntijamme.
  • Voit seurata sijoituksiasi verkkopalvelussamme tai varainhoidon mobiilipalvelusta.
  • Saat varainhoitoraportin vähintään neljä kertaa vuodessa.

Sijoittaminen vakuutussopimuksessa

Sijoittaminen vakuutussopimuksessa sopii niin säästämiseen kuin sijoittamiseen, oman varallisuuden kasvattamiseen ja hoitamiseen sekä läheisten taloudellisen turvan parantamiseen. Varainhoitopalvelumme toteutetaan vakuutussopimuksessa, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa sijoittamasi pääoman ilman verovaikutusta. Voit nostaa varoja sopimuksesta ilman veroseuraamuksia niin kauan kuin pääomaa riittää. Maksat pääomatuloveroa tuotosta vasta, kun nostat tuottoa*. Mahdolliset lisäsijoitukset lisätään aina pääomaan.

*) Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.1.2018 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.