Jokainen meistä on korvaamaton

Henkilövakuutuksillamme sinä ja läheisesi saatte taloudellista turvaa vakavan sairauden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalta.

Autamme sinua varautumaan taloudellisesti ikävien tilanteiden varalta. Työkyvyttömyys tai vakava sairastuminen voivat aiheuttaa suuren loven omaan ja perheesi talouteen. Henkivakuutus auttaa lähimmäisiäsi selviämään pahimman yli taloudellisesti.

Vakuutusturvan tarve on suurin, jos perheessäsi on alaikäisiä lapsia ja sinulla tai puolisollasi iso asuntolaina. Vakuutustarpeesi riippuu kuitenkin aina elämäntilanteestasi – räätälöimme kokonaisuuden aina sinun tarpeisiisi.

Myös työnantaja voi turvata työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Vapaaehtoinen riskivakuutus antaa taloudellista turvaa myös työntekijän perheelle, mikä on monelle arvokas etu.

Henkilövakuutukset sinun tarpeisiisi

Vakavan sairauden turva

Joka viides meistä sairastuu vakavasti ennen 65 vuoden ikää. Vakavan sairauden turvalla saat taloudellista turvaa ja rauhaa keskittyä toipumiseen. Saat verottoman kertakorvauksen, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla ja voit tehdä juuri sitä, mikä sinulle ja läheisillesi on sillä hetkellä tärkeää.

Henkivakuutus

Vapaaehtoinen henkivakuutus auttaa läheisiäsi selviämään pahimman yli taloudellisesti. Voit ottaa henkivakuutuksen itsellesi tai vielä edullisemmin pariturvana yhdessä elämänkumppanisi kanssa.

Työkyvyttömyyden turvat

Mitä työstä poisjääminen tarkoittaisi sinulle taloudellisesti? Ja tiesitkö, että lakisääteinen työkyvyttömyyseläke on enimmilläänkin vain noin puolet palkastasi?

Vapaaehtoisten työkyvyttömyysturvien avulla saat tukea niin lyhytaikaisen kuin pysyvän työkyvyttömyyden varalta.

Yrityksen ottamat henkilövakuutukset

Työntekijät arvostavat yrityksen ottamia henkilövakuutuksia. Niiden avulla yritys voi turvata työntekijöiden ja heidän perheidensä taloutta työssä ja vapaa-ajalla.  Vakuutukset voivat sisältää erilaisia turvia esimerkiksi kuolemantapauksen, pysyvän tai lyhytaikaisen työkyvyttömyyden, vakavan sairauden, sairaalahoidon ja sairaskulujen varalta. Tarvittavat turvat rakennetaan aina yrityksen tavoitteet ja tilanteen huomioiden esimerkiksi koko henkilöstölle tai tietylle henkilöstöryhmälle.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme. 

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.