Käännä ikä voitoksi

Väestön ikärakenteen tuomat haasteet näkyvät yhä enemmän myös yritysten henkilöstöhallinnossa.

Yritysten on tulevaisuudessa suunniteltava, miten ikääntyvän henkilöstön eläkkeelle siirtyminen voidaan tehdä hallitusti ja miten työntekijöitä voidaan kannustaa joko työuran pidentämiseen tai eläkkeelle siirtymiseen yksilön työkyvyn ja -halun mukaan. Ikäohjelmien avulla voidaan myös siirtää hallitusti osaamista yrityksen sisällä.

Ikäohjelmat voidaan yhdistää palkitsemiseen, mikä on työntekijän kannalta motivoiva vaihtoehto. Lisäeläkkeen avulla toteutetut ratkaisut ovat kustannustehokkaita yritykselle ja työntekijälle.

Tärkeintä on, että yrityksessä on varauduttu eläkkeelle siirtymisiin hyvissä ajoin. Huolellisesti laaditut ja toteutetut ikäohjelmat tuovat yrityksille säästöjä, ennakoitavuutta henkilöstöhallintoon ja parantavat työntekijöiden työkykyä. Ne myös kasvattavat positiivista työnantajakuvaa yrityksen sisällä ja ulkopuolella.

Tarjoamme ratkaisuja mm. lyhennettyyn työaikaan, työssä jatkamiseen ja eläkeiästä sopimiseen.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.