Asioi helposti ja nopeasti verkossa

Verkkopalvelussa hoidat vakuutus- ja sijoitusasioitasi sekä olet yhteydessä asiakaspalveluumme silloin kun sinulle parhaiten sopii. Rahastopalvelussa hoidat kätevästi henkilöstörahasto- ja Palkkiorahastoasioitasi. Kirjaudu sisään pankkitunnuksillasi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Näin tavoitat meidät

Asiakas, lähetä viesti verkkopalvelussa

Asiakkaanamme olet meihin kätevimmin yhteydessä lähettämällä viestin verkkopalvelussa. Verkkopalveluumme kirjaudut yleisimpien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Saat vastauksen lähettämääsi viestiin muutaman arkipäivän kuluessa. Halutessasi saat myös sähköposti-ilmoituksen uudesta verkkopalveluun tulleesta viestistä.

Chat

Chat palvelee arkisin klo 9–16. Löydät chat-ikkunan oikeasta alalaidasta aina kun asiakaspalvelija on paikalla.

Chatissa voit keskustella palveluistamme ja kysyä neuvoa esimerkiksi korvaushakemuksen tekemiseen. Emme voi hoitaa chatissa henkilökohtaisia sopimusasioitasi tietoturvan vuoksi, mutta voit kirjautua verkkopalveluumme tai pyytää soittamaan sinulle.

Soita meille

0200 31100
(pvm/mpm)

Asiakaspalvelu palvelee maanantaista torstaihin klo 8–18 ja perjantaisin klo 8–17 numerossa 0200 31100 (pvm/mpm).

Ulkomailta soitettaessa:

+358 200 31100
(pvm/mpm), suomenkielinen
+358 200 31120
(lna/msa), ruotsinkielinen

Yritysasiakkaat:

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe klo 8-17

Kirjoita meille

Postiosoite:

Mandatum Life, Asiakaspalvelu
PL 627, 00101 HELSINKI

Korvauspalvelut:

Mandatum Life, Korvauspalvelu
PL 627, 00101 HELSINKI

Eläkeajan lähestyessä

Kun eläkeaikasi on lähestymässä, saat meiltä eläkevakuutuksesi alkamistiedotteen 6–8 viikkoa ennen eläkkeen alkamista. Voit tällöin valintasi mukaan joko alkaa nostaa vapaaehtoista eläkevakuutustasi tai myöhentää sen aloitusajankohtaa. Jos päätät alkaa nostaa eläkettäsi, voit samassa yhteydessä myös muuttaa eläkkeesi kuukausittaista määrää.

Näin teet osoitteenmuutoksen

Yksityisasiakkaat

Sinun ei tarvitse tehdä osoitteenmuutosta Mandatum Lifeen tai Kalevaan, jos kaikki vakuutuspostisi tulee kotiosoitteeseesi. Kun olet tehnyt osoitteenmuutosilmoituksen Väestörekisterikeskukseen, saamme uuden osoitteesi automaattisesti.

Yritysasiakkaat

Voit tehdä osoitteenmuutoksen lähettämällä meille viestin verkkopalvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 0200 31190 (pvm/mpm).

Poikkeukset

Jos muutat ulkomaille, sinulla on tilapäinen-, salainen- tai Poste Restante -osoite tai jos olet sopinut yksittäiseen sopimukseen normaaliosoitteestasi poikkeavan postiosoitteen, ei tämä osoitetieto päivity automaattisesti. Ilmoita tässä tapauksessa muuttuneet osoitetietosi Mandatum Lifeen ja/tai Kalevaan joko viestillä verkkopalvelussamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Puheluiden hinnat

Puheluiden hinnat

Soittaessasi Mandatum Lifen 0200-alkuisiin palvelunumeroihin maksaa puhelu kotimaan lankaverkosta paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.

Soittaessasi Mandatum Lifen ja Kalevan 010 51 -alkuisiin palvelunumeroihin teleoperaattorimme perimät hinnat asiakkailtamme ovat

  • kiinteän verkon ("lanka-") liittymästä 0,0828 e/puhelu + 0,059 e/min
  • matkapuhelinliittymästä 0,0828 e/puhelu + 0,1704 e/min.


Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Puheluiden tallennus

Tallennamme asiakaspuhelumme varmistaaksemme turvallisen asioinnin ja kehittääksemme asiakaspalvelumme laatua. Käytämme tallenteita henkilöstön valmennus- ja koulutustehtävissä. Tallenteita saavat käsitellä ainoastaan siihen oikeutetut henkilöt ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyö Danske Bankin kanssa

Danske Bank ja Mandatum Life tekevät tiivistä yhteistyötä.

Voit ostaa Sijoitusvakuutuksen, Kapitalisaatiosopimuksen ja Lainaturvan sekä muuttaa Danske Bankista hankkimiasi vakuutussopimuksia Mandatum Lifen verkkopalvelussa, jonne pääset Danske Bankin verkkopankista valitsemalla Vakuutukset, tai Danske Bankin konttoreissa.

Danske Bankin asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm) palvelee sinua arkisin klo 8–20. Puhelinnumero ulkomailta soitettaessa on +358 200 2580 (pvm/mpm).

Yhteistyö Kalevan kanssa

Kaleva on yhteistoimintayhtiö Sampo-konsernin kotimaisessa henkivakuutusliiketoiminnassa. Yhteistyössä Sampo-konsernin tytäryhtiön If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n kanssa Kaleva on erikoistunut tuottamaan ryhmähenkivakuutuspalveluja yhtiöiden yhteistyösopimuksen piirissä olevien toimihenkilö- ja palkansaajajärjestöjen jäsenille.

Lisäksi Kaleva hoitaa ennen vuotta 1997 otettuja riski- ja säästöhenkivakuutuksia.

Käyntiosoite: Bulevardi 56, 00120 Helsinki

Postiosoite: PL 347, 00101 HELSINKI

Puhelin: 010 515 225

Y-tunnus: 0200628-9

Tutustu Kalevaan »
www.kalevavakuutus.fi

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.