Palvelut yritysasiakkaille

Löydä palkitsemisen, vakuuttamisen ja varainhoidon palvelut yrityksellesi.

Palvelut yritysasiakkaille

Löydä palkitsemisen, vakuuttamisen ja varainhoidon palvelut yrityksellesi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Palkitseminen

Hyvin suunnitellulla palkitsemisella parannat työmotivaatiota ja yrityksen tuottavuutta. Kun yrityksessäsi on johdonmukainen palkitsemispolitiikka ja palkitseminen tukee tavoitteiden saavuttamista, ohjaat työskentelyä oikeaan suuntaan. Palkitsemisen asiantuntijat auttavan palkitsemisen suunnittelussa ja kehittämisessä.

palkitseminen_600x600px.jpg

Tutustu

Palkkiorahasto

Palkkiorahasto on koko henkilöstön palkitsemisen keino, joka tehostaa organisaation palkkiojärjestelmää. Rahaston kautta työntekijä saa palkkionsa jopa 48 % suurempana käteisnostoon verrattuna, sillä rahastoon siirrettäessä palkkioista ei tarvitse maksaa henkilösivukuluja eikä veroja. Nostettavista varoista 20 % on verovapaata.

teemanosto-3.jpg

Lue lisää

Eläkeratkaisut

Suomessa on aiempaa monimuotoisempi työeläkemaailma, ja eläkeasiat nousevat entistä vahvemmin yritysten ja organisaatioiden strategiseen suunnitteluun. Eläkeratkaisuihin sisältyy yrityksen eläkesuunnittelu, koko organisaatiolle suunnattu ryhmäeläkevakuutus ja avainhenkilöiden lisäeläkkeet.

elake_600x600px.jpg

Tutustu

Henkilövakuutukset

Yritysten ottamat henkilövakuutukset ovat osa nykyaikaista henkilöstöpolitiikkaa. Henkilövakuutusten avulla yritys turvaa työntekijöitään työssä ja vapaa-ajalla. Tämä luo turvaa myös työntekijöiden läheisille. Vapaaehtoiset vakuutukset rakentavat myönteistä ja vastuullista yrityskuvaa.

yrityksen_henkilovakuutukset_600x600px.jpg

Lue lisää

Varainhoito

Jos yritykselläsi on sijoitettavaa varallisuutta tai varat ovat odottamassa investointitarpeita, on ne syytä laittaa töihin tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Autamme yritystäsi määrittelemään tavoitteita vastaavan sijoitussuunnitelman. Kauttamme yritys pääsee nauttimaan ainutlaatuisen laajasta sijoituskohteiden valikoimasta.

vihrea-kristalli-highlightkuva.jpg

Tutustu

Oletko yrittäjä?

Mandatum tarjoaa yrittäjälle vakuutus-, eläke-, palkitsemis- ja sijoituspalvelut. Autamme liiketoimintaasi menestymään ja sinua kasvattamaan varallisuuttasi. Avullamme pidät huolta itsestäsi, läheisistäsi ja liiketoimintasi tekijöistä.

varikas-sumu-highlightkuva.jpg

Lue lisää

Kannattavampaa palkitsemista

Palkitse oikein, menesty paremmin. Palkkiorahasto on kätevä ja tehokas työsuhde-etu. 

Lue artikkeli