ML Rahat -mobiilipalvelun saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee ML Rahat -mobiilipalvelua. Seloste on laadittu 26.11.2020.

ML Rahat -mobiilipalvelua koskee laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta, joka edellyttää, että digitaaliset palvelut ja sisällöt ovat saavutettavia.

ML Rahat -mobiilipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

ML Rahat -mobiilipalvelu ei täytä suurinta osaa kriittisistä A- ja AA-tason saavutettavuusvaatimuksista.

Laki digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta edellyttää, että mobiilisovellusten tulee olla saavutettavuusvaatimusten mukaisia 23.6.2021 alkaen.

ML Rahat -mobiilipalvelun ei-saavutettava sisältö

ML Rahat -mobiilipalvelun saavutettavuuden arviointi ja arvioinnin edellyttämät korjaukset tullaan tekemään vuoden 2021 aikana.

Havaitsitko puutteita ML Rahat -mobiilipalvelun saavutettavuudessa?

Laki digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta edellyttää, että mobiilisovellusten tulee olla saavutettavuusvaatimusten mukaisia 23.6.2021 alkaen.

Olemme kiinnostuneita havainnoistasi. Haluamme tehdä palveluistamme saavutettavan mahdollisimman monelle ja korjata saavutettavuuteen liittyvät puutteet. Mikäli huomaat puutteita Mandatum Lifen digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa, otathan meihin yhteyttä. Voit lähettää palautteen sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus@mandatumlife.fi. Vastaamme palautteisiin 14 päivän kuluessa.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa sitä määräajassa, voit olla yhteydessä Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on viranomainen, joka valvoo Suomessa lain saavutettavuusvaatimusten noudattamista.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(a)avi.fi
Puhelinvaihde: 0295 016 000

www.saavutettavuusvaatimukset.fi