Vinkkejä työnhakuun

  • Hakemuksesi on mahdollinen avain meille. Täytä hakemus huolellisesti. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi.
  • Mandatum Lifen avoimia työpaikkoja haetaan tehtäväkohtaisella hakemuksella. Voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä mikäli osaamistasi vastaava tehtävä avautuu. Valitettavasti tällä hetkellä jättämääsi hakemusta ei ole mahdollista muokata myöhemmin.
  • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on hakemuksessa oikein. Viestimme rekrytoinnin etenemisestä hakijoille sähköpostitse. Ensimmäisen viestin meiltä saat jo seuraavana päivänä hakemuksen jättämisestä.
  • Hakemukseen voit liittää yhden liitetiedoston. Jos liität hakemukseen CV:n lisäksi vapaamuotoisen hakemuksen, yhdistä asiakirjat ennen liittämistä. Liitetiedoston koko voi olla enintään 150 kt.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeessä käsittelemme muun muassa sijoittamista, työelämän aiheita sekä omaa arkea ja riskeihin varautumista.