Mandatum Life rikastuttaa elämää tukemalla eri kulttuuri- ja urheilumuotoja sekä lahjoittamalla hyväntekeväisyyteen. Mandatum Life tukee myös koulutustoimintaa ja on mukana erilaisilla messuilla sekä seminaareissa.

Mandatum Life yhteistyöhön pikajuoksija Samuel Purolan kanssa

Juoksijalupaus Samuel Purola ja Mandatum Life ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Mandatum Life toimii urheilijan pääkumppanina. Purola säväytti viime kesänä poikkeuksellisilla suorituksillaan ja urheilija valmistautuu parhaillaan heinäkuussa järjestettäviin 19-vuotiaiden MM-kisoihin Tampereella 10.–15.7.

”Olemme iloisia, että pääsemme seuraamaan läheltä poikkeuksellisen kiinnostavaa ja lahjakasta urheilijaa ja hänen lupaavaa uraansa. Purolan tarina on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Tavoitteenamme onkin, että tämä yhteistyö rikastuttaa ja energisoi sekä asiakkaitamme että omaa henkilöstöämme ja auttaa sillä tavalla meitä kaikkia menestymään”, sanoo Mandatum Lifen viestintä- ja markkinointijohtaja Niina Riihelä.

”Alkavan kauden tavoitteet ovat selvät: haluan rikkoa omat ennätykseni kaikilla matkoilla. Tavoitteena on finaalipaikka Tampereen MM-kisoista”, sanoo 17-vuotias Samuel Purola.

Suomalainen sileän miespikajuoksija ei ole koskaan saavuttanut loppukilpailupaikkaa nuorten MM-kisoissa. Samuelin tavoitteena on muuttaa tuota historiaa. Hänen viime vuoden saavutuksiinsa kuuluvat mm. 200 metrin 17–19 -vuotiaiden sisäratojen Suomen ennätys, EM-hopea junioreissa (100 m) ja pronssi (200 m) sekä 17-vuotiaiden 200 metrin Suomen ennätys (20,84 sek) ulkoradalla, ja 17- ja 19 -vuotiaiden 100 metrin Suomen ennätys (10,31 sek) ulkoradalla.

Purola edustaa Oulun Pyrintöä ja häntä valmentaa isä Mika Purola. Kisakauden ulkopuolella Purolaa nähdään mm. Mandatum Lifen tapahtumissa.

Lisätiedot
Mandatum Life: Niina Riihelä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, niina.riihela@mandatumlife.fi, p. 040 728 1548
Samuel Purola: Jukka Härkönen, manageri, jhsmoy@gmail.com
p. 050 550 8510

Roope Kakko

Tuemme ammattilaisgolfaaja Roope Kakkoa matkalla golfin huipulle. Näemme Roope Kakon yhtenä suomalaisen golfin tulevaisuuden huipuista.

Roope Kakko kuuluu Suomen golfin kärkinimien joukkoon, ja käy kovaa kisaa maailman huippujen kanssa.

Innostuneita riemun kiljahduksia kuultiin, kun kahdeksan 5-10-vuotiasta skidigolfilaista  lähti harjoittelemaan golfin saloja. Skidejä opastamassa oli Mandatum Lifen pitkäaikainen kumppani, golfammattilainen Roope Kakko yhdessä golfammattilaisvaimonsa Minea Blomqvist-Kakon sekä urheilutoimittaja Ville Klingan kanssa.

Roope ratkoi golfin myyttejä, kuten voiko golfpallon lyödä läpi puhelinluettelon ja onko Happy Gilmore lyöntityyli parempi suunnitelma golfissa?

WWF

Työskentelemme yhdessä WWF Suomen kanssa vastuullisen sijoittamisen edistämiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Luomme konkreettisia toimintamalleja ja ohjeita siihen, miten sijoittajat vähentävät käytännössä sijoitustensa hiilidioksidipäästöjä. Näin sijoitusvarallisuus ohjautuu yrityksiin, jotka toimivat ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Tutustu Sijoittajan opas ilmastoriskien hallintaan: riskeistä mahdollisuuksiin »

Ratsastuskeskus Aino

Ratsastuskeskus Aino on skandinaavisen tyylikäs ja Euroopan modernein ratsastuskeskus Järvenpään keskustassa. Toiminta käynnistettiin vuoden 2016 alussa ja Aino tarjoaa kulttuurihistoriallisesti merkittävän lokaation hevosia arvostaville ihmisille sekä ympärivuotisen mahdollisuuden nauttia hevosurheilusta yli 500 hengen katsomotiloissa. Katso Ainon esittelyvideo »

Levi

Olemme yksi Levin virallisista Official Partner -yrityskumppaneista. Näymme Levin markkinointiviestinnässä ja olemme mukana monessa tunturikeskuksen tapahtumassa.

Tukikummit

Toimimme yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Lahjoitamme Tukikummien kautta kaikkein vaikeimmassa tilanteessa olevien perheiden lapsille tapaturmavakuutuksia. Vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Baltic Sea Action Group

Mandatum Life on tehnyt sitoumuksen Elävä Itämeri -säätiölle (BSAG). Edistämme Itämeren suojelua vuosittaisilla lahjoituksilla sekä lisäämällä sijoittajien tietoisuutta vaikutusmahdollisuuksistaan ympäristöä koskevien haasteiden, kuten Itämeren saastumisen, ratkaisemisessa.

Sarfvik Golf

Toimimme yhteistyössä Sarfvik Golfin kanssa. Sarfvik Golf on arvostettu golfyhteisö jolla on pitkät perinteet golfkulttuurin edistäjänä. Sarfvik Golfin arvoihin kuuluu kiireettömyyden, perhekeskeisyyden ja golfkulttuurin vaaliminen. Se on Suomen ensimmäisiä osakekenttiä.

Scandinavian EB Championships Hanko Finland

Olemme Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Hangon Tenniskerho ry:n järjestämä tenniskisa on Pohjoismaiden kansainvälisin senioriturnaus, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010.

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.