Yrittäjä, olethan muistanut huomisen?

Yrittäjän vapaaehtoisella henkivakuutuksella varmistat läheistesi taloudellisen toimeentulon odottamattomien tilanteiden varalta.

Henkivakuutus suunnitellaan aina elämäntilanteeseesi sopivaksi siten, että se kattaa omat ja yrityksesi velat ja vastuut sekä turvaa läheistesi toimeentulon. Sovittu vakuutussumma maksetaan kertakorvauksena suoraan läheisillesi tai yrityksellesi.

Laske henkivakuutuksen hinta sinulle

Täydennä alle tietosi ja haluamasi korvaussumma, niin suosittelemme sinulle sopivaa henkivakuutusturvaa. Turvan hinta on laskettu alle 10 henkeä työllistäville yrityksille. Mikäli yrityksesi työllistää yli 10 henkilöä, kysy yrityksellesi räätälöityä tarjousta.

Suosittelemme summan kattavan lainasi ja kahden vuoden tulosi.

Täytä yhteystietosi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Teemme sinulle keskustelun jälkeen tarjouksen henkivakuutusturvasta.

Kiitos yhteydenotostasi

Saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet viestisi. Otamme sinuun yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa.

Autamme sinua varautumaan myös muihin elämäsi taloudellisiin riskeihin.

Turvan hintaesimerkki on suuntaa-antava ja se on laskettu antamasi ikätiedon perusteella. Esimerkki on laskettu olettaen, että vakuutetun terveydentilasta ei aiheudu maksunkorotuksia ja vakuutus voidaan vakuutetulle myöntää. Turvan maksut nousevat vakuutetun iän myötä turvan voimassaoloaikana. Maksujen laskutustiheys voi olla 1-4 krt/v. Turvan hakemiseksi sinun tulee antaa selvitys terveydentilastasi. Selvityslomakkeen saat asiakaspalvelustamme.

Turvan hinta

€/kk

Kuolemantapauksessa edunsaajasi saavat euron kuukausimaksulla kertakorvauksena.

100000

Usein kysyttyä

Onko sinulla perhettä tai muita omaisia, jotka ovat riippuvaisia tuloistasi?

Lakisääteisten perhe-eläkkeiden tarkoituksena on turvata omaisten toimeentulo perheen huoltajan menehtyessä. Yleensä leskellä ja lapsilla on oikeus vain työeläkelakien mukaiseen perhe-eläkkeeseen. Työeläkkeenä maksettavan perhe-eläkkeen suuruus on 50–100 % vainajan työkyvyttömyyseläkkeestä. Käytännössä se on harvoin yli 50 % vainajan palkasta tai YEL-työtulosta.

Onko sinulla tai yritykselläsi velkaa?

Yrittäjän varallisuus on usein kiinni yrityksessä ja esimerkiksi perheen omistusasunto yrityksen velkojen vakuutena. Kun otat henkivakuutuksen, varmistat perheesi toimeentulon odottamattomien tilanteiden varalta.

Miten korvaus maksetaan?

Sovitun suuruinen henkivakuutuskorvaus maksetaan omaisille tai muulle nimetylle edunsaajalle kerralla. Kuolemantapaussumma ei pienennä omaisten mahdollisesti saamien lakisääteisten korvausten määrää. Summan voit valita joko kiinteänä tai alenevana.

Tarvitaanko henkivakuutukseen terveysselvitys?

Henkivakuutuksen saamiseksi sinun on annettava selvitys omasta terveydentilastasi. Sinua pyydetään täyttämään terveysselvityslomake vakuutuksen oston yhteydessä.

Miten voin ostaa yrittäjän henkivakuutuksen?

Voit ostaa henkivakuutuksen jättämällä yhteystietosi sivun alalaidassa olevalla Jätä soittopyyntö -lomakkeella, jolloin otamme sinuun yhteyttä.

Vakuuta itsesi ja ole hengessä mukana

Hankkimalla henkilövakuutuksen autat turvaamaan vaikeassa tilanteessa olevan lapsen tai nuoren elämää tapaturman varalta. Lahjoitamme kaikkien uusien henkilövakuutus-asiakkaiden ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista noin 1 prosenttia vastaavan summan tapaturmavakuutusturvan järjestämiseen. Tämä tarkoittaa, että vuodessa tapaturmavakuutuksen saa yli 1 000 lasta tai nuorta.

Mandatum Life toimii yhteistyössä Tukikummit-säätiön kanssa. Tukikummit-säätiön myöntämillä avustuksilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevien perheiden lapsia, jotka taloudellisista syistä johtuen ovat vaarassa syrjäytyä.

Tutustu tarkemmin Yrittäjän Turvaan

Yrittäjän Turvalla turvaat itsesi ja perheesi talouden. Lue lisää esitteestä ja tuoteselosteesta.

Yrittäjän Turva

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Jätä soittopyyntö

Lähetä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella. Täydennä tietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Jos toivot yhteydenottoa ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla, kerrothan toiveesi Lisätietoa-kentässä. Jos olet jo asiakkaanamme, lähetät meille helposti ja turvallisesti viestin verkkopalvelussamme.

Kirjaudu verkkopalveluun »

*
* Pakollinen kenttä

Tilaa uutiskirje

Ajankohtaiset artikkelit henkilöstön palkitsemisesta suoraan sähköpostiisi.