Tänään on hyvä päivä aloittaa vaurastuminen

Valitse monipuolisesta valikoimastamme tavoitteisiisi sopiva yhdistelmä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman sijoitusmahdollisuuksia. Avullamme sijoitat kohteisiin, joita yleensä tarjotaan vain suursijoittajille. Valikoimassamme on myös kumppanimme, maailman suurimman varainhoitotalon, BlackRockin sijoituskohteita, markkinatilanteisiin räätälöityjä rakennesijoituksia sekä valikoitujen yhteistyökumppaneidemme rahastoja.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät täsmälleen tavoitteeseesi sopivat sijoituskohteet tai niiden yhdistelmät. Sopivan sijoitusmuodon valintaan vaikuttavat sijoitusaika, tavoittelemasi tuotto, haluamasi riskitaso sekä se, kuinka aktiivisesti haluat hoitaa sijoituksiasi. Määrität itse painotukset omaisuuslajeittain ja maantieteellisesti.

Meillä sijoitat aina vakuutussopimuksessa, mikä on joustavaa ja tehokasta. Voit hoitaa säästöjäsi ja vaihtaa sijoituskohteita veloituksetta verkkopalvelussamme.
 

Helppoa ja vaivatonta

Asiakkaanamme sijoitat aina vakuutussopimuksessa, jossa voit markkinatilanteen muuttuessa vaihtaa sijoituskohteita ja nostaa sijoittamasi pääoman ilman verovaikutusta. Maksat veroja vasta, kun nostat tuottoa sopimuksesta.*

Haluatko sijoittaa tai säästää pitkäjänteisesti, joustavasti ja verotuksellisesti järkevästi? Aloita jo tänään ja valitse Säästösopimus.

Vai onko sinulle tärkeää huolehtia sijoittamisen avulla myös omasta ja läheistesi taloudellisesta turvallisuudesta? Tai haluatko verotuksellisesti järkevää perintösuunnittelua? Valitse Sijoitusvakuutus, jossa on mukana henkivakuutus.

*)Verotusta koskevat tiedot perustuvat 1.1.2015 voimassa olevaan lainsäädäntöön. Mandatum Life ei vastaa verotukseen mahdollisesti tulevista muutoksista.

Sijoitusmahdollisuuksia, joita et muualta saa

Monipuolinen valikoimamme sisältää osake-, korko- sekä vaihtoehtoisia sijoituksia. Lisäksi tarjoamme markkinatilanteisiin räätälöityjä erikoiskohteita. Sijoitustoimintamme perustuu huolelliseen sijoituskohteiden valintaan, vakaan tuoton tavoitteluun ja riskeiltä suojautumiseen.  Valitse monipuolisesta valikoimastamme tavoitteisiisi sopiva yhdistelmä.
 

Olemme osa Sampo-konsernia. Kauttamme pääset sijoittamaan suursijoittajien kohteisiin, ja valikoimassamme on myös kumppanimme, maailman suurimman varainhoitotalon, BlackRockin indeksisijoituskohteita. Indeksituotteet eli ETF:t (Exchange Traded Funds) ovat erinomainen lisä sijoitussalkkuun, sillä niiden avulla hajautat riskiä helposti ja pääset nopeasti käsiksi sijoituskohteisiin markkinoilla, joita varsinkaan pienempi sijoittaja ei muutoin tavoittaisi. Kun sijoitat indeksituotteisiin Mandatum Lifessa, hyödyt myös vakuutussopimuksen eduista.