Rahat ja henki 10 vuotta

Menestys vaatii kristallinkirkasta visiota. Kykyä katsoa asioita monesta näkökulmasta. Löytää selkeys ja merkitys.

Lue lisää
Rahat ja henki 10 vuotta
Menestys vaatii kristallinkirkasta visiota. Kykyä katsoa asioita monesta näkökulmasta. Löytää selkeys ja merkitys.
Mandatum Trader avautuu vuoden 2019 alkupuolella
Arvopapereiden välityspalvelu perustuu Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan.
Saitko kirjeen paperittomasta palvelusta?
Uudistamme toimintatapojamme ja helpotamme asiakkaidemme elämää paperittoman palvelun myötä. Lähestymme asiakkaita kirjeitse lokakuun aikana.

Kasvata massia

Vaurastuminen ei ole sattumaa, kun siihen on hyvät välineet. Uusi mobiilipalvelu pitää tavoitteesi iskussa. Säästät kuukausittain tai kerralla.

Maailma on kohta auki

Avaamme Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan perustuvan Mandatum Trader -palvelun vuoden 2019 alkupuolella. Palvelussa voit ostaa ja myydä esimerkiksi osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja ja johdannaisia.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Talouskasvu osoittaa vaimenemisen merkkejä, ennusteiden epävarmuus lisääntynyt

10.12.2018

Syksyn edetessä olemme saaneet lisäviitteitä siitä, että talouskasvu tulee vaimenemaan ensi vuonna. Maailmantalouden kasvunäkymät ovat edelleen hyvät, mutta negatiivisten yllätysten todennäköisyys on kasvanut epävarmuuden lisääntyessä. Öljyn hinta on laskenut lokakuun alusta lähtien varastojen kasvaessa odotettua heikomman kysynnän myötä, mikä on samalla yksi signaali aiempaa vaimeammasta talouskasvusta.
 
Kuluneen vuoden aikana olemme asteittain vähentäneet osakesalkun markkinaherkkyyttä ja jatkaneet samalla linjalla myös marras-joulukuussa. Marras-joulukuussa olemme vähentäneet mm. USA:n teknologiasektorin painoa salkuissa ja muokanneet osakesijoituksia defensiivisempään suuntaan. Joulukuun myyntien myötä osakepaino salkuissa laski lievään alipainoon.

 

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.