Mandatum Trader

Maailma on nyt auki.

Tutustu
Mandatum Trader
Maailma on nyt auki.
Tulos 2018
Mandatum Lifen tulos vuodelta 2018 on julkaistu. Vuosi oli vahva monella mittarilla.

Kasvata massia

Vaurastuminen ei ole sattumaa, kun siihen on hyvät välineet. Uusi mobiilipalvelu pitää tavoitteesi iskussa. Säästät kuukausittain tai kerralla.

Maailma on nyt auki

Saxo Bankin kaupankäyntiteknologiaan perustuva Mandatum Trader -palvelu on nyt auki. Palvelussa voit ostaa ja myydä esimerkiksi osakkeita, rahastoja, joukkovelkakirjoja ja johdannaisia.

Omat sijoitukset

Verkkopalvelussamme voit seurata kätevästi omien sijoitustesi kehitystä, hallita sopimuksia, ja muokata sijoitusten allokaatiota.

Paluu uuteen normaaliin

9.4.2019

Maailmantalouden kasvuodotukset ovat laskeneet samalla, kun sijoitusmarkkinoiden tuottotasot ovat nousseet selvästi pitkää aikaväliä korkeammiksi alkuvuoden aikana. Samaan aikaan osake- ja yrityslainamarkkinoiden nousun kanssa reaalitalouden aktiviteettiluvut ovat olleet odotettua heikompia. Tilannetta voi kuvata paluuksi ”uuteen normaaliin”, jossa rakenteellinen talouskasvu on aiempaa hitaampaa ja regulaatio on kiristymään päin.

 

 

"Näemme tulevaisuuden Suomen paikkana, jossa yritteliäisyys ja innovatiivisuus ovat yhteiskunnan peruspilareita ja jossa jokainen voi elää elämää, josta on haaveillut.

Tiedämme, että luomalla taloudellista turvaa voimme parantaa suomalaisten elämää ja suomalaisten yritysten liiketoimintaa sekä rakentaa toimintaympäristöä, jossa kaikki on mahdollista."

-Toimitusjohtaja Petri Niemisvirta

Lähetä viesti

Asiakkaanamme asioit helposti ja turvallisesti lähettämällä meille viestin verkkopalvelussamme

Soita

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa

0200 31100
(pvm/mpm) ma-to 8-18, pe 8-17

Soita

Yritysasiakkaidemme asiakaspalvelu palvelee numerossa

0200 31190
(pvm/mpm) ma-pe 8-17

Tilaa Sijoittajakirje

Missä mennään? Pidä itsesi ajan tasalla markkinoiden menosta.