Yrittäjän lisäeläke

Yrittäjän lisäeläke

Yrittäjän lisäeläkkeen avulla varmistat, että toimeentulosi on haluamallasi tasolla eläkeaikana. Näin voit elää juuri sellaista elämää, josta unelmoit ja jonka ansaitset.

Yrittäjän lakisääteinen eläke perustuu YEL-vakuutuksen maksuihin, joita yrittäjä maksaa itse määrittelemänsä työtulon perusteella. Moni määrittää työtulonsa liian alhaiseksi, jolloin myös eläke jää matalaksi.

Useimmille yrittäjille lakisääteinen osa ei riitä tarjoamaan totuttua elintasoa eläkevuosiksi, varsinkaan kun eläkejärjestelmän muutokset ovat nostaneet eläkeikää ja pienentäneet eläketasoja.

Yrittäjän lisäeläkevakuutus on järkevä ja joustava tapa kerätä lisätuloa eläkeajalle, lakisääteisen eläkkeen päälle.

Yrittäjä, kerrytä lisätuloa eläkeajalle


Yrittäjän lisäeläkevakuutuksen hyödyt
 • Saat riittävät säännölliset tulot myös yrittäjäuran jälkeen.
 • Hankkimalla lisäeläkevakuutuksen turvaat oman ja läheistesi toimeentuloa kuoleman, työttömyyden ja työkyvyttömyyden varalta. Yrittäjän Lisäeläkkeeseen liittyy henkivakuutus, joka kattaa 100 % vakuutussäästöistä sekä säästö- että eläkeajalla 90 vuoden ikään saakka.
 • Yrittäjän lisäeläkevakuutukseen voi maksaa maksuja 8 500 euroon saakka vuodessa ilman, että maksut katsottaisiin vakuutetun yrittäjän palkaksi. Tämän eläkemaksun voi vähentää yrityksen verotuksessa.

Näin sijoitat Yrittäjän lisäeläkevakuutuksen avulla

Kun hankit Yrittäjän lisäeläkevakuutuksen, autamme sinua tekemään suunnitelman vakuutukseen maksettavista maksuista ja säästöjen sijoittamisesta. Maksut joustavat eli voit sovittaa maksut oman ja yrityksesi tilanteen mukaan.

Sijoitussuunnitelmasi on myös joustava: voit tehdä vapaasti muutoksia ilman, että kertynyttä tuottoa verotetaan luovutusvoittona.

Käytössäsi on laaja sijoituskohteiden valikoima. Voit jättää sijoituskohteiden valinnan myös asiantuntijoille.

Hoidat sijoituksiasi ja muita sopimusasioita helposti verkkopalvelussamme.

Katso tuoteseloste:
Yrityksen Eläkevakuutus

Kiinnostuitko Yrittäjän lisäeläkkeestä?

 1. Jätä yhteystietosi

  Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit kirjoittaa Lisätietoa-kenttään esimerkiksi sinulle sopivat soittoajat.

 2. Kartoitamme tarpeesi

  Käymme läpi kanssasi tilanteesi ja erityisesti eläketurvan täydentämisen tarpeet.

 3. Saat meiltä tarjouksen

  Laskemme sinun tarpeisiisi sopivan vakuutusturvan ja saat meiltä tarjouksen Yrittäjän Lisäeläkkeestä joko asiantuntijaltamme tai suoraan verkkopalveluun.

Yrittäjä, älä riskeeraa eläkettäsi

Ei ole tavatonta, että yrittäjän lakisääteinen eläke jää pienemmäksi kuin hänen työntekijöidensä eläke. Yrittäjä jatkaa riskinottoaan siis myös eläkkeensä suhteen.

Lue lisää

Lisäeläke on myös tärkeä henkilöstön palkitsemisen tapa

Tutustu muihin palveluihin yrittäjälle

Kaikki yrittäjän palvelut        Yrittäjän henkilövakuutukset

Digitaalinen varainhoito

Digitaalisesta varainhoidosta pääset nauttimaan yli 2 000 euron kertasijoituksella tai sijoittamalla kuukausittain vähintään 100 euroa. 
Tutustu

Varainhoito

Yli 500 000 euron sijoitusvarallisuudelle tarjoamme kattavat varainhoidon palvelut.
Tutustu

 

Katso yhteyshenkilöt alueellasi

Pääkaupunkiseutu     Muu Suomi